Tinerii din raionul Ungheni sunt invitați să participe la o tabără de vară pe subiectele ce țin de apă, sanitație, igienă și mediu



Tinerii din raionul Ungheni sunt invitați să participe la o tabără de vară pe subiectele ce țin de apă, sanitație, igienă și mediu

Cine? UNICEF și Centrul Național de Mediu în cadrul proiectului „Îmbunătățirea cunoștințelor tinerilor în domeniul apă, sanitație, igienă și mediu în regiunile cheie Cahul și Ungheni”

Ce? Organizează o tabără de vară cu genericul „Aventura Verde pentru tineri Eco-conștienți” cu scopul de a educa și de a inspira tinerii în privința importanței protejării mediului înconjurător, cu accent pe protecția și asigurarea calității resurselor de apă în comunitatea din care fac parte. 

Pentru cine? Sunt invitați să participe tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani din instituțiile de învățământ din raionul Ungheni.

Unde? Pensiunea „Poemul Plopilor”, situată în Raionul Ungheni, satul Pârlița, Zăzulenii Noi. 

Când? Tabăra se va desfășura în perioada 01 – 05 iulie 2024.

Cum? Înregistrarea și participarea la tabără sunt gratuite, costurile pentru transport, cazare și alimentație fiind asigurate de către organizatori.

Tinerii interesați sunt invitați să completeze acest formular.

Termenul-limită pentru înscriere este 24 iunie.

Tinerii vor fi selectați în baza răspunsurilor oferite în formularul de înregistrare.

Rezultatele selectării vor fi anunțate pe data de 26 iunie.

Nu ratați șansa. Înregistrați-vă acum!

Prin intermediul unui program cuprinzător și diversificat, ne propunem ca participanții  să devină lideri ai schimbării și să își folosească cunoștințele și abilitățile pentru a crea un viitor sustenabil. 

Tabăra de vară „Aventura Verde pentru tineri Eco-conștienți” este organizată în cadrul proiectului UNICEF „Îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților tinerilor în domeniul Apă, Sanitație, Igienă și Mediu în regiunile Cheie Cahul și Ungheni”, implementat de către AO Centrul Național de Mediu, în cadrul Programului EU4Moldova: Regiuni-cheie, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UNDP Moldova și UNICEF.