Vrei să devii familie gazdă pentru voluntarii din Turcia?Institutul de Instruire în Dezvoltare ”MilleniuM” face apel și te încurajează să devii familie gazdă pentru voluntarii din Turcia, în perioada mai-decembrie 2023.

Institutul de Instruire în Dezvoltare ”MilleniuM” implementează proiecte de voluntariat în cadrul programului European Solidarity Corps prin intermediul căruia vor fi găzduiți 7 voluntari din Turcia pe o durată de 30 zile, câte un voluntar sau o voluntară în fiecare lună pe parcursul perioadei 1 mai - 30 decembrie 2023. 

European Solidarity Corps este un program al Uniunii Europene care oferă posibilitate tinerilor de la 18 până la 30 ani, să facă activități de voluntariat în cadrul unei organizații neguvernamentale din altă țară. Scopul activității de voluntariat este de a oferi posibilitate tinerilor să învețe din activitatea de voluntariat și să descopere cultura țării gazdă.

Criteriile de eligibilitate a familiei sunt:  

  • Familia este rezidentă a municipiului Chișinău; 
  • Familia va oferi o cameră individuală pentru voluntar/ă dotată cu dulap pentru haine, pat, masă și scaun; 
  • Familia va asigura acces la bucătărie și frigider pentru ca voluntarul să își poată pregăti dejunul și cina;
  • Membrii familiei sunt deschisi să descopere cultura turcă și să discute cu voluntarul / voluntara în limna engleză și/sau turcă.

Pentru serviciul oferit, familia va fi remunerată lunar cu 100 EUR. 

Dacă sunteți interesați sau solicitați infomații adiționale, nu ezitați să ne contactați.  

Tel: 069110076 – Vitalie Cîrhană 

Email: cirhana@gmail.com