AO Nord Press Club invită tineri/e din m.Bălți să participe la un casting pentru un spectacol de teatru socialAO Nord Press Club invită tineri/e din m.Bălți să participe la un casting pentru un spectacol de teatru social

Asociația Obștească Nord Press Club (NPC) anunță casting pentru selectarea tinerilor/elor voluntari/e care doresc să obțină o experiență inedită – cea de actori/actrițe, în cadrul unui spectacol de teatru social. Spectacolul va avea o durată de 20-30 min și urmează a fi prezentat elevilor/elor din 10 instituții de învățământ din raioanele de nord ale țării, inclusiv mun. Bălți, pe parcursul lunilor martie -mai și septembrie – octombrie 2023.

Acest spectacol este parte constituentă a activităților proiectului „Educarea în spiritul valorilor integrității – instrument eficient pentru prevenirea corupției”, desfășurat în cadrul programului de Granturi Locale „Cetățenii și  organizațiile societății civile – împreună împotriva corupției”, implementat de AO Pro Cooperare Regională cu suportul financiar al Uniunii Europene și al Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Dacă ești:

  • Elev/ă în clasele liceale sau în cadrul unui colegiu/școli profesionale;
  • Dornic/ă să obții o experiență nouă, lucrând alături de actorii Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Bălți;
  • Responsabil/ă și îți asumi prezența la repetiții și prezentările de spectacol;
  • Ingenios/oasă, creativ/ă, flexibil/ă, pentru a comunica cu elevi/e din alte instituții;
  • Energic/ă și ușor adaptabil/ă la diverse circumstanțe;

atunci te așteptăm să la casting, pe data de 3 martie, între orele 15.00 și 18.00, în incinta Teatrului Național „Vasile Alecsandri”, în foaier.

Pentru a participa la acest casting, te rugăm să te înscrii în prealabil, accesând următorul link:

https://forms.gle/GLAfXD9VLuoDnVYk7

Aplicare și informații suplimentare:


Data limită de înregistrare: 2 martie 2023, inclusiv.
Pentru orice alte întrebări sau precizări vă rugăm să contactați:

Inga Savca, coordonator de proiect 069836218

Articol adaugat de: Viorica Bugulean
Alte articole de la acest autor:

telegram