Platforma CE CONSUM EU anunță un concurs de selectare a unui expert / unei experte în domeniul siguranței alimentarePlatforma CE CONSUM EU lansează un concurs pentru selectarea unui expert / unei experte în domeniul siguranței alimentare care să ofere consultanță platformei, inclusiv intervenții la seminarele online în cadrul proiectului ”Promovarea securității alimentare, a unei alimentații sănătoase în municipiul Strășeni”, din cadrul proiectului regional implementat de IREX Europe (activând sub marca ERIM) si finanțat de UE  - ”COVID-19 : Reziliența și Durabilitatea Societății Civile”.

CECONSUM EU este o platforma unică de informare din R. Moldova și Diaspora care promovează transparența în sectorul alimentar, o alimentație fără riscuri pentru sănătate.

Proiectul ”Promovarea securității alimentare, a unei alimentații sănătoase în municipiul Strășeni” vine să contribuie la o informare corectă și transparentă cu privire la sectorul alimentar, la educarea consumatorilor pentru un stil de viață sănătos, la ajustarea legislației naționale la legislația europeană în ceea ce privește siguranța alimentară a consumatorului.

Platforma CE CONSUM EU invită experții/expertele interesate să participe la concurs pentru a oferi consultanță platformei în domeniul siguranței alimentare, inclusiv consultanță platformei, inclusiv intervenții în calitate de vorbitor/vorbitoare la seminarii online. Platforma CE CONSUM EU va pune la dispoziția expertului/expertei selectat/selectate toate informațiile necesare.

Perioada de activitate în cadrul proiectului: noiembrie 2022 – septembrie 2023.

Cerințe:
• Experiență în domeniul siguranței alimentare și protecția drepturilor consumatorului;
• Disponibilitatea de a presta serviciile solicitate în perioada indicată;
• Responsabilitate și atitudine conștiincioasă față de angajamentele asumate.

Oferta va include:
• CV-ul;
• Un exemplu al unei lucrări care să probeze experiența în domeniu;
• Oferta financiară.

Dosarele depuse vor fi evaluate de către comisia de selectare după următoarele criterii:
• Experiența candidaților;
• Oferta financiară.

Ofertele pot fi depuse la adresa ceconsumeu@gmail.com până la data de 2 noiembrie 2022. 

Persoana de contact: Elena Robu, fondatoarea Platformei CE CONSUM EU. Mail: elena.robu@yahoo.com

Platforma CE CONSUM EU va contacta pentru detalii suplimentare doar candidații preselectați.

Articol adaugat de: Elena Robu

telegram