Concurs Campanie Media



Informații Generale
Produs media: Două reportaje media; o povestire media; campanie socială de sensibilizare
Perioada difuzării: Octombrie, Noiembrie, Decembrie 2022
Locație: Moldova
Termen limită: 30 Septembrie 2022


Context
Instituția Privată pentru Integritate Financiară (Integral), împreună cu Centrul de Analiză și Prevenire a Corupției (CAPC) implementează proiectul privind Recuperarea Activelor din Corupție în Moldova, cu suportul Inițiativei Regionale Anticorupție (RAI) și Oficiului Națiunilor Unite pentru Droguri și Crime (UNODC), finanțat de Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare (ADC).


Scopul Proiectului „Recuperarea activelor din corupție în Moldova” este sporirea conștientizării reglementărilor și proceselor existente în domeniul recuperării activelor din corupție, precum și în domeniul combaterii spălării banilor. Activitățile proiectului includ o Campanie de sensibilizare publică prin producerea și difuzarea a: două reportaje media (până la 500 cuvinte fiecare); o povestire media (până la 1.500 cuvinte); sensibilizare în rețele sociale (Facebook, altele).


În scopul realizării Campaniei de sensibilizare, va fi identificată o Societate Media cu autoritate în piața mediatică din Moldova. Solicităm anunțarea disponibilității pentru activitățile numite și prezentarea ofertelor financiare.


Criterii de selectare
- Producție media proprie;
- Autoritate în piața media.
- Asigurarea vizibilității produsului media.


Companiile media interesate sunt invitate să-și anunțe disponibilitatea și oferta financiară la adresa: direct@integral.md nu mai târziu de 30 Septembrie 2022.

Articol adaugat de: Vadim Enicov