Dorești să înveți mai multe despre Consiliul de Elevi, să-ți perfecționezi capacitățile de lider, să contribui la eficientizarea activității organelor de conducere din școala ta?Atunci înscrie-te la Tabăra aleșilor școlari  

În iulie, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral organizează Tabăra aleșilor școlari.  Evenimentul va reuni elevi și eleve din toate regiunile țării care pe parcursul a 3 zile vor fi implicați activ în jocuri de rol, exerciții practice, dezbateri și multe activități distractive.

Scopul Taberei este dezvoltarea capacităților de lider ale participanților/participantelor, abilităților de formulare a propunerilor de proiecte pentru necesitățile comunității școlare, gestionarea activităților din cadrul proiectelor și exersarea democrației școlare într-un mediu prietenos și plăcut.  

Cine se poate înscrie?

-          Elevi și eleve care studiază în clasele IX – XI;

Cum te poți înscrie?

-          Completează https://docs.google.com/forms/d/1kWBj0-sVW1Pl2jle_2wXsi3R4en_r_1qUYHJUguZ8p0/edit până la 03 iulie 2022, ora 23:59.

Vor fi contactate doar persoanele selectate. Selectarea se va face pe principiul egalității și nondiscriminării.

Tabăra se va desfășura în perioada 12-14 iunie, la Complexul turistic „La Costești”. Organizatorii vor suporta toate cheltuielile legate de cazare, alimentație și transport din Chișinău la Costești.

Tabăra aleșilor școlari este la prima ediție și se desfășoară în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, implementat de PNUD Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Consiliul Elevilor este o structură reprezentativă a elevilor și elevelor la nivel instituțional sau teritorial implicată în identificarea și soluționarea problemelor care îi privesc, în parteneriat cu echipa managerială, cadrele didactice și părinții, în beneficiul elevilor și al comunității.