Înscrie comunitatea ta în calitate de parteneră a Europe Goes Local



EGL call 2022

SALTO Eastern Europe and Caucasus în parteneriat cu Info Centru in Moldova pentru Erasmus+Youth & European Solidarity Corps anunță concurs de selectare în anul 2022 a încă 2 localități din Republica Moldova, care au programe active de lucru cu tinerii, şi sunt dornice să aplice în calitate de beneficiari ai proiectului european “ Europe Goes Local”. Europe Goes Local este un parteneriat strategic între 25 de Agenții Naționale Erasmus+ și Centrele de Resursă SALTO care gestionează programele Erasmus+ și Corpul European de Solidaritate și alți stakeholderi relevanți, printre care 120 de municipalități din cele 25 de țări participante.

Principalul scop al proiectului inițiat în 2016 este de a contribui la creșterea calității activităților pentru tineret realizate la nivel local, în special prin facilitarea colaborării dintre municipalității/instituții publice locale responsabile de componentă de tineret și alți actori implicați în proces. Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială a proiectului: https://www.europegoeslocal.eu.

Localitățile interesate se pot înregistra în calitate de beneficiari, completand formularul online: https://forms.gle/jqNocRHNxg4z2dJT6

Termen limită de aplicare: 15 Iunie 2022

În cazul în care sunteți interesați de participarea la proiect, dar aveți întrebări de clarificare, vă invităm să participați la sesiunea de informare în data de 24 mai, începând cu ora 14:00, pe platforma Zoom.

Participarea la sesiune necesită înregistrare prealabilă, prin completarea următorului formular: https://forms.gle/Hr3T5HJnvuYKW3aF7 până pe 20 mai 2022.