Craft Challenge: Make Cut-Out Snowflakes

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

Nu se poate nega faptul că toată lumea a făcut fulgi de zăpadă din hârtie și a fost o activitate preferată în primii ani de școală, mai ales că acești fulgi de zăpadă rezistă mai mult decât cei reali. Fie că îi atârnați pe brad sau îi lipiți pe fereastră, fulgii de zăpadă din hârtie sunt cu adevărat un simbol al iernii și o activitate ce poate fi practicată cu întreaga familie.

Întrucât Ziua Fulgilor de Zăpadă este marcată pe 27 decembrie, America House Chișinău invită pe toată lumea, în special elevii de gimnaziu și clasele primare să accepte provocarea și să vină cu idei creative de a face fulgi de zăpadă din hârtie! Puteți să vă inspirați de pe site-uri web sau din videoclipuri.

Arătați procesul de realizare într-o serie de 4 fotografii, (colaj foto) cu rezultatul final și utilizați hashtagul #MakeCutOutSnowflakesDay. Pe 28 decembrie, cele mai interesante și creative rezultate vor fi postate pe platformele de socializare America House Chișinău.

Trimiteți fotografiile dvs. la americahousemd@gmail.com până cel târziu pe 23 decembrie cu subiectul „Make cut-aut snowflakes”.

Detalii eveniment pe Facebook: https://www.facebook.com/events/309608590285043/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet