Concurs de selectare a unui expert/unei experte (sau grup) în domeniul prevenirii violenței față de fete și femei și combaterii stereotipurilor de gen în raioanele Cahul și Ungheni

Distribuie prietenilor:


AO „Centrul Media pentru Tineri” anunță concurs de selectare a unui expert/unei experte care va participa la moderarea și desfășurarea a 14 ateliere (format offline și/sau online) despre combaterea stereotipurilor și discriminării în bază de gen și promovarea normelor sociale pozitive, pentru a preveni violența față de fete și femei.  Atelierele se vor desfășura lunar, începând cu luna ianuarie.  2021.

Grupul-țintă îl reprezintă tinerii (fete și băieți), cu vârsta cuprinsă între 15 și 18 ani din raioanele Cahul și Ungheni. Atelierele se vor desfășura cu participarea de până la 45 de tineri pentru fiecare atelier.

Activitățile vor fi desfășurate în cadrul proiectului „Tinerii și autoritățile locale din raioanele Cahul și Unghenu – împreună pentru o comunitate fără violență și stereotipuri de gen” .

Scopul proiectului este de a preveni violența în rândul tinerilor, din localitățile țintă și promovarea egalității de gen prin discuții publice, materiale multimedia și parteneriate locale.

La concursul de selectare pot să depună dosarul atât persoane fizice, cât și persoane juridice.

Responsabilități principale:

  • Elaborarea conceptului/metodologiei și a agendei pentru fiecare atelier.
  • Moderarea și desfășurarea a 14 ateliere cu participarea tinerilor, cu durata fiecare de 3-4 ore.
  • Elaborarea unui raport narativ după fiecare atelier.

Competențe:

  • Experiență de cel puțin 2-3 ani în abordarea subiectelor ce țin de combaterea stereotipurilor și discriminării de gen, pentru a preveni toate formele de violență împotriva fetelor și femeilor.
  • Experiență de moderare a discuțiilor/atelierilor cu tinerii pe subicte de egaliatet de gen, prevenire violență
  • Studii superioare (de dorit în domenii relevante precum sociologie, drept, jurnalism și comunicare ori alte domenii conexe).

Expertul/experta trebuie să expedieze CV-ul, oferta de preț și scrisoarea de intenție (maximum 1,5 pag.) pe adresa de e-mail youth.media.moldova@gmail.com, cu subiectul: DOSAR_EGALITATE DE GEN SI COMBATEREA VIOLENTEI.

Data limită de prezentare a ofertelor este 13 decembrie, 2020.

Pentru detalii puteți suna la numărul de telefon 068 862 664 – Natalia Strogoteanu.

 

Proiectul „Tinerii și autoritățile locale din raioanele Cahul și Ungheni – împreună pentru o comunitate fără violență și stereotipuri de gen” este implementat de Centrul Media pentru Tineri în cadrul Proiectului EVA - Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF. 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet