Concurs de contractare a companiei pentru livrare echipament IT pentru Secția de Formare Continuă de la Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole (CEHTA), Țaul

Distribuie prietenilor:


Devram logo 1

Centrul Educațional PRO DIDACTICA

  anunță

Concurs de contractare a companiei pentru livrare echipament IT pentru Secția de Formare Continuă de la

Centrul de Excelență în Horticultură și Tehnologii Agricole (CEHTA), Țaul

 

Proiectul: Dezvoltarea zonelor rurale în Republica Moldova (DevRAM)
Partea I:  Creşterea competitivităţii sectorului agroalimentar prin integrarea acestuia în lanţurile valorice interne şi globale, în special a sectorului culturii de soia
Finanţator: Uniunea Europeană

Implementator:

Cooperarea Austriacă pentru Dezvoltare, în consorțiu cu C.E. PRO DIDACTICA şi Asociația Internațională Donau Soja (Austria)
Contractor: C.E. PRO DIDACTICA
Perioada de derulare a proiectului: Aprilie 2018 – martie 2021
Perioada de prestare a serviciilor: August - Septembrie
Termeni de referinţă Companiile specializate în livrarea produselor/prestarea serviciilor solicitate (vezi Anexa Termeni de referință)
Tip achiziţie: Prestări servicii

 Proiectul DevRAM, Partea I îşi propune să contribuie la sporirea capacităţii de afirmare a sectorului pe piaţa internă şi cea externă, precum şi a capacităţii instituţiilor din învăţământul profesional tehnic din domeniul agroalimentar, aşa încât oferta educaţională să asigure necesităţile pieţei muncii şi să răspundă standardelor aferente de calitate. Unul dintre obiectivele proiectului vizează îmbunătățirea imaginii învățământului agricol și orientarea în carieră în instituțiile din învățământul profesional tehnic cu profil agroalimentar.

Concursul este anunțat pentru procurarea echipamentului IT pentru sala de instruire (Secția de Formare Continuă) de la CEHTA Țaul în cadrul proiectului DevRAM, partea 1.

În vederea formulării ofertei tehnice și financiare, a se studia Termenii de referință.

A se expedia dosarele la adresele de email: lnahaba@prodidactica.md și dpreasca@prodidactica.md cu specificarea Concurs echipament SFC CEHTA Țaul până la data 20 august 2020.

Termen-limită de depunere a dosarului: 20 august 2020.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet