Maraton online „ROBOmaraton” pentru cadre didactice

Distribuie prietenilor:


robo maraton

Centrul Republican pentru Copii și Tineret invită cadrele didactice la un maraton online „ROBOmaraton” cu durata de 3 săptămâni.

Scopul maratonului-online „ROBOmaraton” este promovarea competențelor STEM, a creativității și a abilităților inginerești prin crearea unui mecanism de imprimare dintr-un set de robotică Lego mindstorms EV3 core.

Cine poate participa? cadre didactice ce predau la un cerc de robotică din țară și pot prelua/avea acces la un set Lego mindstorms EV3 core pe tot parcursul maratonului, de la instituția de învățământ în care activează. Înainte de a aplica, vă rugăm să consultați regulamentul evenimentului: https://bit.ly/2YLGFIF
Cum ne înregistrăm? Înregistrarea se face prin completarea formularului: https://forms.gle/p7D6nZRD1ctVxGoE6 până la data de 09 iulie 2020;

Toți participanții, care au ajuns în finala maratonului, vor primi certificate de participare în format electronic cu un număr de 20 ore, iar instituțiile de învățământ ce au oferit seturile cadrelor didactice vor primi diplome de mulțumire.
Participanții câștigători vor primi diplome de merit: Locul I, II, III. Iar câștigătorul locului I, va primi un premiu bănesc în valoare de 500 MDL din partea partenerului evenimentului, compania Crunchyroll.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet