Lansarea cursului online interactiv Școala Paternității

Distribuie prietenilor:Echipa PRINCIPII SĂNĂTOASE are deosebita plăcere de a anunța că, în data de 15 mai 2020, Ziua Internațională a Familiei,  a avut loc lansarea oficială a platformei de instruire online: www.scoalapaternitatii.thinkific.com creată în cadrul proiectului “ȘCOALA PATERNITĂȚII”, implementat cu suportul Fundației Est-Europene din resursele financiare ale Fundației OAK.

Platforma online presupune un scop nobil, orientat spre crearea și asigurarea accesului la educația de promovare și partajare a bunelor practici de îngrijire a copiilor în contextul implementării Strategiei de Comunicare pentru Schimbarea Socială și de Comportament: Primii Pași Necesari pentru a Preveni Violența Bazată pe Gen în Republica Moldova (CSSC).

„ȘCOALA PATERNITĂȚII” este destinată populației din Republica Moldova, în special tinerilor și are menirea să ofere suport în cunoașterea și conștientizarea paternității, a sarcinilor familiale și a responsabilităților de îngrijire a copilului cu respectarea normelor și a egalității de gen.

Prin parcurgerea cursului online „ȘCOALA PATERNITĂȚII”, utilizatorii beneficiază de acces absolut gratuit la informații de calitate actualizată, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Materialele cursului au fost elaborate și recenzate de experți în domeniul respectiv, cadre didactice cu o bogată activitate și expertiză. În acest scop au fost utilizate mijloace moderne și interactive (audio, video, combinate), ușor de asimilat, care prezintă scurte tutoriale video utile.În rezultatul finalizării cursului online, toți utilizatorii beneficiază de un certificat de absolvire a “ȘCOLII PATERNITĂȚII”.

Platforma online poate fi accesată de la distanță, de pe telefon, tabletă sau laptop și posedă o serie de avantaje printre care: accesibilitate pentru toți (indiferent de nivelul de pregătire); cost-eficiență (în timp, preț, resurse umane); stabilirea propriului ritm de învățare; certificarea rezultatului educației; confortabilitate; interacțiune liberă și independență în timp și spațiu.

Mai multe detalii: https://prinsan.wordpress.com/2020/05/14/curs-gratuit-scoala-paternitatii/

În acest context, invităm pe toți cei interesați în formarea bunelor practici de îngrijire și educare a copiilor, să acceseze platforma de instruire online: www.scoalapaternitatii.thinkific.com

Cu drag,

Olga Cernelev

Coordonator proiect.

 

 

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.