CONCURS “Gala Antreprenoriatului Feminin - 2019”Concursul “Gala Antreprenoriatului Feminin - 2019”

Platforma Națională a Femeilor din Moldova lansează Concursul “Gala Antreprenoriatului Feminin- 2019”.

La concurs pot participa femeile antreprenoare care au înregistrat realizări marcante la nivel de localitate, regiune sau țară, care s-au implicat activ în viața socială a comunității și în acțiuni de binefacere.

Concurentele pot aplica pentru următoarelor nominalizări:

  • Debutantul anului – “Produs nou pe piață
  • Debutantul anului – “Start-up inovativ
  • Contribuție în societate – “Responsabilitate social-corporativă
  • Premiul mare – “Femeia anului

Dosarele trebuie să conțină Formularul de aplicare completat, Copia de înregistrare a companiei la Agenția de Servicii Publice și  pot fi depuse până pe data de 11 decembrie 2019 la adresa de e-mail : office.pnfm@gmail.com.

Persoana de contact Aliona Cravețchi Tel.: +373 694 85 670.

Premierea câștigătoarelor va avea loc în data de 14 decembrie 2019, în cadrul celei de-a V-a ediții a Forumului Anual al Femeilor din Moldova cu genericul  “Femei pentru Femei”.

Scopul Concursului este de a promova imaginea femeii în societate prin intermediul companiilor fondate și gestionate de acestea, care s-au remarcat în diverse domenii de activitate și au contribuit la dezvoltarea socio-economică a localității unde își desfășoară activitatea. 

Regulamentul concursului îl vedeți atașat aici: http://odimm.md/files/pnfm/Regulament%20Gala%20Antreprenoriatului%20Feminin.pdf?fbclid=IwAR0n1P_PAN_s4HMR-8VN5howBK5eFF3zCVx_fyXEwQv52rsI2HkXmTHw3Yo

Formularul de participare îl găsiți aici: http://platformafemeilor.md/invitatie/

 

Author: Kamelia Fliștoc


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet