Quiz ONLINE cu scop caritabil

Distribuie prietenilor:


Cred ca fiecare dintre noi are cel putin o carte uitată  pe  raft ,cu pagini neatinse de ani de zile. In acelasi timp, sute de copii din scoli internat privesc cu tristete la bibliotecile pustii. ACUM e sansa ta sa redai o noua viata acelei carti si sa oferi copiilor mai putin norocoși  o sansa la educatie putin mai buna.

Recent , o echipa de voluntari a lansat proiectul  ,,United by books”,creat in cadrul scolii de vara Wave Week Moldova 2020, program implementat de Asociatia pentru Dezvoltare Creativa, afiliat cu Spark the Wave din SUA si finantat de Ministerul Educatiei,Culturii si Cercetarii.

 

,,United by books” reprezinta ,in esenta, un quiz de cultura generala(de tip Ce?Unde? Când?), organizat in format ONLINE , iar pentru a participa nu trebuie decat sa aduci o carte sau mai multe la unul din punctele de reper care vor fi comunicate ulterior pe pagina de Facebook/Instagram a proiectului, pe langa  alte detalii. Te rugam sa completezi formularul acesta (  https://docs.google.com/forms/d/1T5mSFXa4mVvrkd0ktJoqtaCPctRpaeFV_IBqLVYhMkE/viewform?edit_requested=true ) pana pe 07.09.2020 . De aceea,pentru a nu pierde informatii interesante si importante legate de quiz,te rugam sa dai un like paginii noastre de Facebook  https://www.facebook.com/United-by-books-110440077439464/ si un follow pe Instagram https://www.instagram.com/_united_by_books_/ . In cazul in care nu ai carti disponibile si vrei sa faci o fapta buna,ai posibilitatea sa participi in schimbul unei sume semnificative de 25 lei.Banii adunati vor fi investiti in procurarea rechizitelor scolare pentru Școala Internat nr 3 din Chisinau .

Mentionam ca cei care vor ocupa locul I ,II si III se vor bucura de premii inedite. Schimbarea incepe cu mine!Donand o carte,faci schimbarea!

 

 

ce? QUIZ de cultura generală cu scop caritabil

unde? ONLINE

cand? 12 Septembrie , 16:00

 

Formular de aplicare:  https://docs.google.com/forms/d/1T5mSFXa4mVvrkd0ktJoqtaCPctRpaeFV_IBqLVYhMkE/viewform?edit_requested=true

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet