“Fă din dorul tău de casă o faptă generoasă! Donează pentru Spitalul Raional Cahul!”

Distribuie prietenilor:


lkCOVID-19 face ravagii în Republica Moldova. Situația a scăpat de sub control și se înrăutățește pe zi ce trece, Moldova ajungând pe primul loc în Europa la numărul de noi îmbolnăviri cu Covid-19 raportat la numărul de locuitori. Lipsa acută a echipamentelor medicale și a echipamentelor de protecție individuală reprezintă o adevărată dramă pentru spitalele din Moldova. După luni de zile de muncă în condiții inumane și lipsă de susținere din partea autorităților centrale, conștienți fiind de imposibilitatea asigurării calității actului medical în condițiile date (peste 2100 de cadre medicale fiind deja infectate cu COVID-19), medicii au ajuns într-o situație disperată și au nevoie de susținerea noastră.

Ne propunem să achiziționăm:Cardiomonitor - 2 buc.
Infuzomat -10 buc.
Umidificator de O2 -10 buc.
Concentrator de O2 -10 buc.
Pulsoximetru digital -10 buc.
Lampă de cuarț (ultraviolet) - 5 buc.
Set pentru subclavie (Seldinger) - 50 buc.
Cateter biluminal subclavie (pt. Hemodializa) - 20 buc.Echipamente de Protecție Individuală (EPI) – în limita posibilitățilorMănuși nesterile
Mănuși sterile
Măști chirurgicale
Respirator FFP3
EPI – combinezon
Viziere
Ochelari de protecție
Halate de unică folosință

Pentru donații vă rugăm să accesați platforma Romanian United Fund https://www.romanianunitedfund.org/cahul_fundraising

Suntem un grup de voluntari din mai multe organizații civice din Europa și SUA (Romanian United Fund* - SUA, Caravana cu Medici** - România, Asociația Obștească Perspectiva*** - Republica Moldova) și ne-am unit pentru a aduna fondurile necesare achiziționării echipamentelor medicale indispensabile tratării pacienților infectați cu Covid-19 și pacienților cu boli cronice internați în Spitalul Raional Cahul, Republica Moldova.În acest moment cu adevărat dificil din punct de vedere social și medical, este important să ne implicăm și să colaborăm pentru a salva vieți – viețile noastre, ale copiilor noștri, ale părinților și rudelor noastre.Te rugăm să nu rămâi indiferent, să faci o donație și distribui acest apel prietenilor și cunoscuților tăi. Solidaritatea noastră, a tuturor, poate face diferența între viață și moarte, iar în aceste zile este mai necesară ca oricând! Orice donație, oricât de mică sau de mare va salva vieți omenești.
Fă din dorul tău de casă o faptă generoasă!* Romanian United Fund (RUF) – organizație non-profit din SUA, care urmează reguli financiare stricte și este verificata de Internal Revenue Service în Statele Unite. 100% din fondurile strânse prin RUF sunt trimise asociațiilor și cauzelor pe care RUF le susține.

Rezultate campanie strângere de fonduri Covid-19, pentru România: https://www.romanianunitedfund.org/coronavirus_campaign_results
** Caravana cu Medici - https://www.caravanacumedici.ro/
***Asociația Obștească Perspectiva - https://www.aoperspectiva.org/

MULȚUMIM FRUMOS PENTRU GENEROZITATE!!!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet