People in Need Moldova este in căutarea unui Asistent de proiect pentru incluziune socială și protecție (Caseworker) în Bălți



Asistentul de proiect, care face parte din Sectorul de protecție și incluziune socială din cadrul Departamentului de Ajutor și Dezvoltare (RDD), este responsabil de punerea în aplicare a tuturor etapelor de gestionare a cazurilor, inclusiv evaluările de protecție, elaborarea planurilor de caz și consolidarea mediului de protecție pentru copiii refugiați în Moldova. Asistentul de proiect se asigură că copiii aflați în situație de risc sunt identificați și primesc sprijin prin documentare, evaluări, planuri de acțiune, servicii directe, trimiteri și urmăriri pentru cazurile lor. Rolul include, de asemenea, activități de cartografiere a serviciilor, menținerea unei baze de date a organizațiilor societății civile (OSC) cu informații privind domeniile de interes, locațiile și colaborările OING. Asistentul de proiect participă la colectarea, verificarea și analiza datelor, contribuind la rapoarte cuprinzătoare și prezentări către părțile interesate, asigurând un sprijin coordonat și eficient pentru copii și familii.

Organizație - People in Need

Denumirea postului - Asistent de proiect pentru incluziune socială și protecție (Caseworker)

Locul de muncă - Bălți, Moldova

Intervalul de salarizare -12920,00 - 13710,00 MDL brut, în funcție de experiență și profil

Termenul limită de aplicare - 9 septembrie 2024.

Studii și experiență de muncă:

˗ diplomă universitară în asistență socială sau psihologie sau domeniu relevant,

˗ experiență de lucru în domeniul umanitar și al dezvoltării,

˗ experiență în lucrul cu copiii, tinerii și refugiații

Limbile vorbite - rusă și română (obligatoriu), engleză (de dorit),

Tip de contract - Contract de muncă; Muncă cu normă întreagă

Durata preconizată a misiunii - 01/09/2024 - 30/04/2025

 

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru oficial: https://moldova.peopleinneed.net/mo/implica-te/asistent-de-proiect-in-departamentul-protectie-si-incluziune-sociala-caseworker-in-balti-2097jo

 

Termenul-limită pentru depunerea candidaturilor: 9 septembrie 2024.

Candidații vor fi invitați la interviuri pe bază continuă. Procesul de candidatură ar putea fi oprit mai devreme dacă un candidat potrivit este identificat înainte de termenul limită de depunere a candidaturilor.

Numai candidații preselectați vor fi contactați pentru interviu. Nu sunt permise apeluri telefonice sau solicitări de informații.

People in Need se angajează să prevină orice tip de comportament nedorit la locul de muncă, inclusiv hărțuirea sexuală, exploatarea și abuzul, lipsa de integritate și comportamentul financiar necorespunzător și se angajează să promoveze bunăstarea copiilor și a adulților cu care People in Need se angajează / este în contact. People in Need se așteaptă ca întregul personal să își îndeplinească sarcinile și responsabilitățile profesionale în conformitate cu codul de conduită și politicile-cheie ale People in Need (disponibile la: https://www.peopleinneed.net/key-policies-4142gp ). Personalul People in Need va urma un nivel adecvat de formare.

Toate ofertele de angajare vor face obiectul unor referințe satisfăcătoare și al unor verificări adecvate, care pot include cazierul judiciar și verificări privind finanțarea terorismului.

Ne angajăm să asigurăm diversitatea (persoane din medii sociale și etnice diferite și de genuri, orientări sexuale etc. diferite) în cadrul organizației noastre și încurajăm candidații interesați să aplice.

Prin trimiterea CV-ului și a altor documente la link-ul menționat mai sus, candidatul își dă implicit consimțământul ca datele sale cu caracter personal care apar în CV și în alte astfel de documente să fie deținute și prelucrate de PIN exclusiv în vederea analizării adecvării candidatului pentru post și a păstrării acestor date în fișierele noastre pentru o perioadă rezonabilă de timp, în conformitate cu politica de protecție a datelor a PIN. Candidatul poate revoca oricând acest consimțământ prin trimiterea unei notificări corespunzătoare. Vă rugăm să vă abțineți de la includerea oricăror date cu caracter personal speciale, a căror prelucrare, în conformitate cu legislația aplicabilă, necesită consimțământul expres scris al subiectului acestor date.

2022 new PIN logo for Civic md