Concurs angajare, specialist(ă) E-Learning, deadline extins



Concurs angajare, specialist(ă) E-Learning

CMI – Fundația pentru pace Martti Ahtisaari este o organizație finlandeză, care activează în domeniul prevenirii și soluționării conflictelor prin dialog și mediere. Laureatul Premiului Nobel pentru pace și ex- președintele Finlandei, Martti Ahtisaari, a înființat CMI în 2000. De atunci, organizația s-a extins și a devenit unul din lideri internaționali în domeniul menținerii păcii.

“Susținerea dialogului instituționalizat și sustenabil privind Autonomia Găgăuzia” sau „Dialog privind Găgăuzia” este un proiect care are scopul de a contribui la stabilirea unui dialog constructiv și sustenabil între Chișinău și Comrat, prin consolidarea instituțiilor și a capacităților în cadrul Grupului de lucru parlamentar privind Găgăuzia. Pentru a sprijini acest proces, proiectul adună legiuitori, experți și părți interesate din Chișinău, Comrat și din restul țării pentru a găsi soluții comune pentru subiecte comune legate de UTA Găgăuzia. Proiectul este implementat de CMI – Fundația pentru pace Martti Ahtisaari cu susținerea financiară din partea Suediei.

Una din activitățile proiectului „Dialog privind Găgăuzia” este elaborarea și digitalizarea unui curs academic în parteneriat cu instituțiile de învățământ superior din țară. În acest context se anunță concurs pentru selectarea unei persoane responsabile pentru digitalizarea cursului respectiv, utilizând materialele deja elaborate.

 

Cerințe față de candidat:

  • Experiență în elaboarea prezentărilor interactive.
  • Experiența în elaborarea cursurilor utilizând Articulate Storyline / 360 sau Adobe Captivate este considerată un mare avantaj.
  • Experiență și abilități în evaluarea necesităților și obiectivelor de curs, cât și elaborarea scenariului de curs în baza acestora dar și a altor materiale furnizate.
  • Abilități excelente de comunicare, cu capacitatea de a explica concepte complexe în termeni simpli.
  • Experiență în crearea sau personalizarea conținutului de cursuri, inclusiv instrumente de editare a imaginilor/video/audio/narațiuni dar și alte instrumente relevante elaborării conținutului pentru cursurile online.
  • Experiență în crearea de infografice și animații video este considerată un mare avantaj.

 

Detalii tehnice:

  • Cursul va fi elaborat în limba română cu traducerea ulterioară în limba rusă, după finalizarea tuturor materialelor;
  • Materiale disponibile pentru elaborarea cursului: note de curs, rezumat curs, 7-10 filmulețe, 5 infografice și 15+ documente (atașamente pentru lectură suplimentară);
  • Design: se va utiliza brandbook-ul proiectului, adaptări sau alte idei pot fi luate în considerare;
  • Cursul va fi parte din oferta academică a unei instituții de învățământ din Republica Moldova;
  • Cursul este compus din 4 module, nr. ore academice – 25;
  • Persoana selectată va lucra în cooperare cu echipa proiectului.

Cum să aplici:

Candidații interesați sunt rugați să expedieze CV-ul actualizat, portofoliul personal sau exemple de cursuri elaborate împreună cu oferta financiară la adresa: victor.popovici@cmi.fi până la data de  28 iulie 2024.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați la numărul +37379280607.

Doar candidații preselectați vor fi contactați.