Cerere de ofertă pentru identificarea a doi consultanți (persoane fizice) pentru prestarea serviciilor analitice



Cerere de ofertă pentru identificarea a doi consultanți (persoane fizice) pentru prestarea serviciilor analitice

Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concurs pentru identificarea a doi consultanți/consultante (persoane fizice) care vor presta servicii  analitice în cadrul implementării proiectului de grant al UE „OSC rezistente + Bugetare responsabilă = Implementarea accelerată a Acordului de Asociere” în corespundere cu termenii de referință anexați.

Consultanții vor fi responsabili de:

  • Elaborarea capitolelor social și piața muncii (expert 11) și drepturile omului și dimensiunea de gen (expert 12) din cele 2 ediții ale „Raportul alternativ de progres pentru  implementare a Acordului de Asociere și a negocierilor de preaderare”;
  • Participarea la evenimentele de advocacy și vizibilitate organizate pentru dezbaterea/prezentarea rezultatelor rapoartelor.

Depunea dosarelor de participare

 Pentru participare la concurs, Consultantul va depune prin email la procurari@expert-grup.org următoarele:  

  1. Oferta tehnică compusă din Formularul de aplicare, metodologia, CV-ul și declarația;
  2. Oferta financiară cu indicarea  ratelor nete zilnice solicitate.  

Termen limită de aplicare: 18 aprilie 2024, ora 19.00. 

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta la  iulia@expert-grup.org, tel. 79 033 684. Persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

❗Termenii de referință, formularele de aplicare sunt disponibile pe link: https://www.expert-grup.org/ro/procurari-si-angajari/item/2667-cerere-de-ofert%C4%83-pentru-identificarea-a-doi-consultan%C8%9Bi-persoane-fizice-pentru-prestarea-serviciilor-analitice