Centrul de Drept al Avocaților angajează specialist domeniul managementul accesibilității refugiaților la servicii sociale



Centrul de Drept al Avocaților angajează specialist domeniul managementul accesibilității refugiaților la servicii sociale

Centrul de Drept al Avocaților angajează specialist domeniul managementul accesibilității refugiaților la servicii sociale

Centrul de Drept al Avocaților(CDA) angajează specialist domeniul managementul accesibilității refugiaților la servicii sociale pentru unitatea de implementare din cadrul Ministerului Muncii Protecției Sociale și Familiei.

TERMENI DE REFERINȚĂ

Titlul postului:

Specialist managementul accesibilitatii refugiatilor la servicii sociale

Loc de serviciu:

Chișinău

Tipul contractului:

Contract de prestare de servicii 9 luni

Loc:

Ministerul Muncii Protecției Sociale și Familiei

Data publicării:

14 martie 2024

Termenul limită de depunere a CV:

28 martie 2024

Domenii-cheie ale responsabilității

1.         Acordarea suportului consultativ la revizuirea, adaptarea, modificarea și/sau completarea Regulamentului de organizarea și funcționare a centrelor de plasament temporar pentru refugiați și prezentarea spre aprobare.

2.         Elaborarea propunerilor pentru avizarea proiectelor de acte normative, elaborarea notelor informative etc.

3.         Revizuirea și completarea standardelor de funcționare a Centrelor de plasament temporar pentru refugiați și prezentarea spre aprobare (elaborarea standardelor pe categorii de beneficiari - copii, persoane cu dizabilități, vârstnici, grupuri minoritare specifice, etc).

4.         Acordarea suportului metodologic entităților gestionare a Centrelor de plasament temporar pentru refugiați privind aplicarea prevederilor Regulamentului de organizare și funcționare a acestora, precum și a standardelor minime de calitate.

5.         Organizarea vizitelor la Centrele de plasament temporar pentru refugiați coordonate cu conducerea ministerului în scopul verificării implementării conforme și a respectării standardelor minime de calitate aprobate.

6.         Revizuirea, modificarea, adaptarea și/sau completarea sistemului de servicii sociale în funcție de prioritățile actuale.

7.         Acordarea consultanței privind dezvoltarea serviciilor sociale la nivel național.

8.         Revizuirea și elaborarea propunerilor în completarea standardelor de operare pentru serviciile sociale în contextul crizei refugiaților.

Calificări și competențe necesare:

Calificări academice:

  • Diplomă universitară.

Experiență și cunoștințe:

  • Experiența anterioară de lucru în domeniu
  • Bune abilități organizaționale și de gestionare a timpului.
  • Competență în Excel, Word, Power Point, utilizarea bazelor de date

Competențele:

  • Bune abilități analitice și bune abilități de comunicare orală și scrisă.
  • Capacitatea de a lucra eficient sub stres și în situații de criză.
  • Sensibilizarea culturală și de gen.

CDA se angajează să asigure diversitatea forței de muncă. Sunt încurajate să aplice femeile și bărbații, persoanele cu dizabilități, romii și alte minorități etnice sau religioase, persoanele care trăiesc cu HIV, LGBTQI+, precum și refugiații și alte persoane care au dreptul legal de a lucra în Republica Moldova.

Vă rugăm să furnizați detalii în CV cu privire la angajările anterioare și două referințe.

 

Vă rugăm să trimiteți o scrisoare de intenție și CV-ul la law-center@cda.md . Solicitanții selectați vor fi contactați prin e-mail.