HelpAge International angajează Asistent(ă) de Program



HelpAge International angajează Asistent(ă) de Program

HelpAge International angajează Asistent(ă) de Program

Funcția anunțată: Asistent(ă) de Program

Locul: or. Chișinău

Solicitant (angajator): HelpAge International, Moldova

Tipul de contract: Contract pe termen de 6 luni cu posibilitate de prelungire

Termen limită pentru aplicare: Procesul de selectare va fi realizat imediat ce vom primi un număr suficient de dosare de la candidații potriviți pentru această funcție. 

Informații generale

HelpAge International lucrează împreună cu parteneri și cu o rețea globală diversă din care fac parte peste 150 de organizații din 85 de țări, acordând suport pentru milioane de persoane în vârstă să trăiască în siguranță, demn, activ și sănătos. Prin parteneriatele și colaborările noastre, ne propunem să asigurăm includerea persoanelor în vârstă în societate și ne străduim să oferim o lume justă și echitabilă pentru toți, indiferent de vârsta lor.

La moment, HelpAge International este în căutarea unui(ei) Asistent(e) de Program pentru acordarea suportului operațional în realizarea activităților Programului.

Asistentul(a) de Program va oferi suport administrativ și logistic necesar în oficiu, personalului și partenerilor noștri din domeniu (sate și orașe mici). Unele responsabilități includ, dar nu se limitează la:

  • realizarea activităților de program la nivel național și local, inclusiv organizarea de conferințe, ateliere, întâlniri, instruiri, etc.
  • asigurarea colaborării cu fiecare dintre partenerii de implementare a proiectului prin telefon/e-mail și efectuarea vizitelor, la necesitate, în teritoriu pentru a ajuta la colectarea de informații necesare în procesul de raportare.
  • oferirea suportului necesar personalului pentru a acumula informații și elabora materiale de comunicare/educaționale.
  • administrarea site-ul nostru web.

Calificări și experiență

  • cel puțin 2 ani de experiență de succes într-o poziție similară;
  • abilități profesionale în domeniul administrării și logisticii;
  • se vor aprecia calități precum automotivația, proactivitatea, organizarea, responsabilitatea și capabilitatea de a face față termenelor limită de realizare a sarcinelor;
  • abilitatea de a lucra în echipă și de a avea o atitudine bună față de lucrul cu oameni de diferite grupe de vârstă și culturi;
  • flexibilitatea și disponibilitatea pentru a călători atunci când este necesar;
  • deținerea cunoștințelor în domeniul IT;
  • cunoștințe de limba română și rusă și fluență în limba engleză;

Aplicare la concurs

Persoanele interesate vor depune în limba engleză dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

  • Scrisoare de intenție în care să descrieți, succint,  experiența în domenii relevante sarcinii;
  • CV-ul;

Notă: La această etapă, vă rugăm să nu expediați scrisori de recomandare sau copii ale diplomelor sau certificatelor.

Procesul de selectare va fi realizat imediat ce vom primi un număr suficient de dosare de la candidații potriviți pentru această funcție. Vă rog să depuneți dosarul la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul ”Concurs Asistent(ă) de Program”, în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente, care aplică după termenul limită indicat sau care nu se încadrează în calificările solicitate pentru această funcție, fără a fi notificați.

Informații suplimentare la nr. de tel: +373 22 225098, 060767218, persoană de contact Mihaela Filipp.

În conformitate cu politica de Salvgardare:

HelpAge International se angajează să protejeze comunitățile cu care lucrăm, partenerii noștri, personalul și orice alte persoane cu care intrăm în contact. Prin urmare, veți fi, de asemenea, responsabil(ă) pentru: Prevenirea abuzului din partea oamenilor și proiectelor noastre în raport cu oricine este vizat de munca noastră.