HelpAge International angajează Cameraman-Fotograf



HelpAge International angajează Cameraman-Fotograf

HelpAge International angajează Cameraman-Fotograf

Funcția anunțată: Cameraman-Fotograf

Locul: or. Chișinău

Solicitant (angajator): HelpAge International, Moldova

Tipul de contract: Contract de prestări servicii pe termen determinat (27 iulie- 4 august 2023)

Termen limită pentru aplicare: 16 iulie 2023

Informații generale

HelpAge International lucrează împreună cu parteneri și cu o rețea globală diversă din care fac parte peste 150 de organizații din 85 de țări, acordând suport pentru milioane de persoane în vârstă să trăiască în siguranță, demn, activ și sănătos. Prin parteneriatele și colaborările noastre, ne propunem să asigurăm includerea persoanelor în vârstă în societate și ne străduim să oferim o lume justă și echitabilă pentru toți, indiferent de vârsta lor.

La moment, HelpAge International este în căutarea unui Cameraman-Fotograf pentru înregistrarea a 2-4 video-uri și realizarea fotografiilor de tip portret cu persoane în etate. Serviciul va fi prestat cu deplasarea în datele de 27-28 iulie 2023 spre raioanele țării. Transportul și ghidarea cu referire la tematicile pentru realizarea fotografiilor și video-urilor vor fi asigurate de către HelpAge International.

Cameramanul-Fotograf va oferi următoarele produse finale până la data de 01 August 2023, ora 12:00:

  • Fotografii portret și de acțiune în format TIF cu rezoluție completă (aproximativ 70-100 fotografii), la necesitate și fotografiile brute;
  • 2-4 video-uri de tip interviu oferite integral (mp4 sau mov), inclusiv cu transcrierea timpului. Durata aproximativă a fiecărui video va fi de 20 min fiecare;
  • 2-4 video-uri B-roll (mp4 sau mov) cu clipuri de înaltă calitate de la filmări cu durata de 5 min fiecare;
  • Toate produsele realizate vor fi partajate prin DropBox, Google Drive sau WeTransfer.

Calificări și experiență

  • cel puțin 2 ani de experiență în înregistrarea și montarea video-urilor și realizarea de fotografii;
  • se va aprecia experiența de înregistrare a persoanelor în etate;
  • capacitate de a lucra în echipă și de îndeplinire a sarcinilor în termenii stabiliți;
  • cunoștințe de limba română și rusă și fluență în limba engleză – din motiv că în procesul de filmare va participa și o persoană din Marea Britanie.

Aplicare la concurs

Persoanele interesate vor depune dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

  • CV-ul Dvs;
  • Link-uri la produse care demonstrează prestarea serviciilor similare;
  • Oferta financiară (care să conțină costul net per video și per zi de muncă cu specificarea dacă dețineți sau nu patentă, persoană fizică/juridică și numărul de zile estimate pentru a livra produsele finale, a se ține cont de potențiale redactări până la definitivarea video-urilor).

Dosarul de aplicare poate fi depus până la data de 16 iulie 2023, la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul ”Concurs Cameraman-Fotograf”, în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente, care aplică după termenul limită indicat sau care nu se încadrează în calificările solicitate pentru această funcție, fără a fi notificați.

Informații suplimentare la nr. de tel: +373 22 225098, 079482802, persoană de contact Victor Tocan.

În conformitate cu politica de Salvgardare:

HelpAge International se angajează să protejeze comunitățile cu care lucrăm, partenerii noștri, personalul și orice alte persoane cu care intrăm în contact. Prin urmare, veți fi, de asemenea, responsabil(ă) pentru: Prevenirea abuzului din partea oamenilor și proiectelor noastre în raport cu oricine este vizat de munca noastră.