Anunț privind contractarea unui/unei formator/formatoare care va contribui la consolidarea competențelor profesionale ale angajaților care activează în cadrul serviciului social Locuință Protejată



Anunț privind contractarea unui/unei formator/formatoare care va contribui la consolidarea competențelor profesionale ale angajaților care activează în cadrul serviciului social Locuință Protejată

Asociația Obștească „SOLIDARII NEAMULUI” în parteneriat cu Caritas Cehia în Moldova și Direcția asistență socială și protecția a familiei Glodeni în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților pentru asigurarea schimbărilor durabile în sistemul de asistență socială al Republicii Moldova” contractează servicii de consultanță pentru consolidarea competențelor profesionale a personalului care activează în cadrul Serviciului Social „Locuință Protejată”.

Asociația Obștească „SOLIDARII NEAMULUI” este o organizație necomercială din raionul Glodeni, care are ca scop de a contribui la creșterea nivelului de viață a grupurilor social-vulnerabile, a familiilor cu copii și a persoanelor cu dizabilități.

În perioada mai 2022 – decembrie 2024, Caritas Cehia în Moldova în parteneriat cu Centrul pentru Dezvoltarea Sănătății Mintale din Praga implementează proiectul „Consolidarea capacităților pentru asigurarea schimbărilor durabile în sistemul de asistență socială al Republicii Moldova” implementat de Centrul pentru Dezvoltarea Sănătății Mintale din Praga în parteneriat cu Caritas Cehia în Moldova și finanțat de Agenția Cehă pentru Dezvoltare și Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Cehe.

Obiectivul specific al proiectului propus este de a consolida capacitățile actorilor locali în gestionarea procesului de dezinstituționalizare și dezvoltarea serviciilor de calitate pentru persoanele cu dizabilități psihosociale și intelectuale.

Serviciul social „Locuința protejată” este instituit în cadrul Direcției asistență socială și protecție a familiei Glodeni și este localizat în or. Glodeni. În cadrul Serviciului activează 3 angajați (1 șef serviciu, 2 lucrărori sociali). În cadrul instruirilor vor participa suplimentar 3 angajați din cadrul Serviciului social „Locuință Protejată” din or. Soroca.

SARCINI ȘI ACTIVITĂȚI SPECIFICE

Nr

d/o

Activități

Livrabile

Număr zile de consultanță

1.1

Elaborarea și coordonarea cu echipa proiectului a agendei, chestionarelor pre și post training, a materialelor pentru realizarea seminarului de formare profesională  a personalului din Locuința Protejată

 Agendă

 Prezentări PP

 Chestionare pre și post training

1

1.2

Realizarea cursului de formare profesională inițială a personalului (3 zile de instruire)

* Locația se va concretiza. Seminarul va fi realizat cu prezență fizică.

Chestionare pre

și post instruire

completate de către

participanți

3

CERINȚE DE CALIFICARE:

1) Studii în domeniul științelor socio-umane;

2) Experiență de cel puțin 5 ani în oferirea de asistență tehnică și suport organizațiilor societății civile și autorităților publice în dezvoltarea serviciilor sociale destinate persoanelor cu dizabilități;

3) Experiență de cel puțin 5 ani în calitate de formator/formatoare.

PERIOADA DE CONTRACTARE: Iunie 2023 – Iulie 2023

Consultantul/consultanta va fi contractat(ă) pentru un total de 4 zile de consultanță.

Consultantul/consultanta va coordona toate activitățile cu managerul de proiect.

MODALITATEA DE APLICARE

Propunerile urmează a fi expediate la următoarea adresă de e-mail: ccrm@caritas.cz, deinstitutionalization.moldova@gmail.com cu indicarea mesajului „Consultanta Locuinta Protejată” în linia Subiect. Atașamentele trebuie denumite după cum urmează:

Numele_prenume_formator Locuinta Protejată_CV

Numele_prenume_formator Locuință Protejată_Oferta financiară

 

Lista documentelor necesare a fi prezentate de către candidați:

  • CV-ul actualizat al formatorului/formatoarei, care va descrie clar experiența personală în domeniul solicita, inclusiv două refrințe (nume, prenume și date de contact);
  • Oferta financiară, cu toate taxele incluse, semnată.

Termenul limită de depunere a aplicațiilor este 10 iulie 2023. Doar candidații selectați vor fi contactați.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați prin e-mailurile ccrm@caritas.cz, deinstitutionalization.moldova@gmail.com.

In orice moment înainte de termenul limită pentru depunerea ofertelor, AO „SOLIDARII NEAMULUI”/Caritas Cehia în Moldova poate modifica cererea de oferte prin emiterea unui amendament. Orice act adițional emis va face parte din cererea de ofertă și va fi comunicat în scris tuturor celor care au obținut invitația de cotare direct de la AO „SOLIDARII NEAMULUI”/Caritas Cehia în Moldova.

AO „SOLIDARII NEAMULUI”/Caritas Cehia în Moldova își rezervă dreptul de a accepta sau de a respinge orice ofertă, de a anula procesul  de  selectare  și  de  a  respinge  toate  ofertele  în  orice  moment  înainte  de  atribuirea contractului, fără a-și asuma responsabilitatea față de ofertanți.