Asociația Promo-LEX anunță concurs de angajare pentru mai multe poziții în cadrul Programului Procese Democratice



Nr. ref. 6 din 07.06.2023

Asociația Promo-LEX este o organizație neguvernamentală, apolitică, nonprofit, care îşi desfășoară activitatea pe întregul teritoriu al Republicii Moldova. Organizația are drept scop dezvoltarea democrației și apărarea drepturilor omului în Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană. Misiunea asociației este promovarea și apărarea drepturilor omului; consolidarea proceselor și instituțiilor democratice; dezvoltarea societății civile.

Context: În perioada 26 iulie 2016 – 31 martie 2025, Asociația Promo-LEX implementează Programul Democrație, Transparență și Responsabilitate. Programul este finanțat de Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în baza Contractului de Grant AID-117-A-16-00002. Programul include activități de monitorizare, sensibilizare a opiniei publice și advocacy în legătură cu probleme ce vizează procesele de guvernare și politice, promovarea cetățeniei active și sporirea responsabilității autorităților și a altor actorilor politici. În cadrul programului, Promo-LEX va desfășura de asemenea şi Misiunea de observare a alegerilor locale generale din 2023.

Obiectivul concursului de angajare: Identificarea și selectarea persoanelor pentru următoarele posturile vacante în cadrul Asociației Promo-LEX:

  • 1 Coordonator Regional (Regiunea Sud) – Contract Individual de Muncă (CIM), pentru o determinată, conform art. 55 Codul Muncii (pentru perioada îndeplinirii obligațiilor de muncă ale salariatului care se află în concediu prevăzut la art. 124 Codul Muncii)
  • 1 Coordonator (Regiunea Centru) –  contract de prestare a serviciilor pentru o perioadă de până la 5 luni de zile (august – decembrie 2023, în contextul desfășurării Misiunii de Observare a alegerilor locale generale);
  • 7 Observatori pe Termen Lung (OTL) – contract de prestare a serviciilor pentru o perioadă de 3 luni de zile (septembrie – noiembrie 2023), în funcție de stabilirea datei alegerilor locale generale, pentru unitățile administrativ teritoriale: Chișinău, Bălți, Orhei, Călărași, Strășeni, Dubăsari și Ialoveni.

Termenii de Referință detaliați pentru fiecare post vacant în parte și procedura de aplicare pot fi consultate urmând link-urile indicate mai sus (în denumirea pozițiilor respective).

Dosarul de Angajare va fi completat în limba Română şi trebuie expediat prin e-mail la adresa angajare@promolex.md cu indicarea postului pentru care se aplică. 

IMPORTANT! Candidații interesați pot aplica simultan pentru mai multe poziții, dacă corespund cerințelor acestor posturi, urmând a informa despre acest fapt atunci când transmit dosarul de angajare.

Data limita pentru depunerea dosarelor de angajare: 21 iunie 2023, ora 18.00.

Vor fi evaluate doar dosarele complete și depuse în termen.

Pentru mai multe detalii contactați:

Mariana Novac, Coordonator Programul Procese Democratice, tel: 069339700, e-mail: mariana.novac@promolex.md, sau

Cristina Chebeș, Coordonator de Rețea, tel: 069350474; e-mail: cristina.chebes@promolex.md.

Evaluarea dosarelor se va realiza în 2 etape: (1) la prima etapă, dosarele vor fi analizate sub aspectul corespunderii candidaților cu cerințele stipulate în Termenii de Referință pentru fiecare post în parte; (2) cea de-a doua etapă va consta în intervievarea candidaților pre-selectați. Vor fi contactați doar candidații pre-selectați.

width=43 Coordonator Regional (Regiunea Sud)

width=43 Coordonator (Regiunea Centru)

width=43 Observatori pe Termen Lung (OTL)