Consultant individual pentru elaborarea specificațiilor tehnice și alte documente relevante ce țin de sistemul informațional automatizat privind „Colectarea datelor de pe piața imobiliară”



Unitatea de implementare a Proiectului Înregistrare și Evaluare Funciară anunță concurs de angajare pentru poziția de Consultantul Individual care să elaboreze specificațiile tehnice și alte documente relevante pentru crearea Sistemului Informațional Automatizat „Colectarea datelor de pe piața imobiliară”.

Obiectivul principal al serviciilor de consultanță este de a elabora și prezenta Specificațiile Tehnice, precum și devizul de cheltuieli (și calendarul) pentru sistemul solicitat. În îndeplinirea sarcinilor, consultantul va colabora cu reprezentanții Departamentului Cadastru (DC) și Departamentului Tehnologie (DT) din cadrul Agenției Servicii Publice. Termenii de referință pot fi consultați aici.

CRITERIILE DE CALIFICARE:

  • Licențiat în domeniul ingineriei/ tehnologiilor informaționale, științe matematice, economia domeniului imobiliar, altor domenii relevante TIC, tangențiale elaborării caietelor de sarcini pentru crearea softului;
  • Cel puțin 5 ani experiență profesională în redactarea caietelor de sarcini/specificațiilor tehnice pentru dezvoltarea de software;
  • Experiență relevantă dovedită în planificarea proiectelor, planificarea resurselor legate de proiecte IT;
  • Referință de la locul de muncă sau de la beneficiarii proiectelor/sarcinilor similare implementate (scrisori de recomandare);
  • Abilități de redactare a rapoartelor;
  • Abilități analitice bune;
  • Cunoașterea limbii române sau ruse (Engleza - va fi un avantaj).

Procedura de selectare a Consultantului se va realiza în conformitate cu Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru debitorii Proiectelor de Investiții (iulie 2016, revizuit noiembrie 2017).

Persoanele interesate vor depune Expresia de Interes, (CV-urile și scrisoarea de intenție, alte documente care atestă calificarea necesară), indicând în subiectul e-mailului - PÎEF Consultant individual care va elabora caietul de sarcini/specificațiile tehnice și alte documente relevante ce țin de SIA privind „Colectarea datelor de pe piața imobiliară”.

Expresiile de interes trebuie depuse în formă scrisă la adresa de e-mail: pief.procurement@asp.gov.md, nu mai târziu de 05 mai 2023 ora 11:00.  

Articol adaugat de: Olga Chimirciuc