Termen Extins - Consultant pentru colectarea datelor de piața și evaluarea bunurilor imobile (7 consultanţi)



Unitatea de implementare a Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară este în căutare a 7 consultanți specializați în colectarea datelor și evaluarea bunurilor imobile la nivel național. Sarcinile consultanților, locațiile pentru prestarea serviciilor sunt indicate în Termenii de Referință.

Experiență generală (obligatorie):

  1. Studii universitare/de colegiu finalizate/nefinalizate cu cel putin 3 ani absolviți, în una din specialități: economie, evaluare imobiliară, management de bunuri imobile/management funciar, cadastru sau un domeniu strâns legat în mediul de administrare a terenurilor;
  2.  Cunoașterea și vorbirea fluentă a limbii române și ruse.

Altă experiență (a fi considerate un avantaj):

  1. Mai mult de un an de experiență de muncă în relații imobiliare, cadastru, evaluare sau într-un domeniu conex.
  2. Evaluator autorizat sau calificare/experiență de evaluare internațională echivalentă funcției de agent imobiliar sau realtor.

Abilități

  1. Abilitatea de a accesa datele privind piața imobiliară.
  2. Abilitatea de a prezenta rapoarte bine scrise pe piața imobiliară și informații exacte despre bunuri imobile.
  3. Abilitatea de utilizare a computerului, inclusiv familiaritatea cu utilizarea programelor Windows și MS (Word, Excel, etc.). Utilizator de browsere de internet.
  4. Abilitatea și capacitatea de a lucra în echipă și la sarcini diverse.

Nu sunt eligibile persoanele angajate la ASP sau altă autoritate publică.

Angajatorul nu va asigura specialistul angajat cu un loc de trai în zona alocată.

Procedura de selectare al Consultanților se va petrece în conformitate cu Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru debitorii Proiectelor de Investiții (iulie 2016, revizuit noiembrie 2017).

Persoanele interesate vor depune Cv-urile și copiile documentelor care atestă calificarea și expertiza (diplomă, certificate de calificare, documente care atestă experiența de muncă necesară), indicând în titlul email-ului - PÎEF Consultant pentru colectarea datelor de piața și evaluarea bunurilor imobile. 

Termenul limită de prezentare a documentelor este 23 decembrie 2022, ora 17:00 la următoarea adresă e-mail: pief.procurement@asp.gov.md , in atenţia dl. Ion Băgu, Specialist în procurări.

Articol adaugat de: Olga Chimirciuc