HelpAge International angajează Coordonator de Proiect - Prevenirea violenței împotriva femeilor în vârstă în Moldova



HelpAge International angajează Coordonator de Proiect - Prevenirea violenței împotriva femeilor în vârstă în Moldova

Funcția anunțată: Coordonator de Proiect- Prevenirea violenței împotriva femeilor în vârstă în Moldova

Locul: or. Chișinău

Solicitant (angajator): HelpAge International (HAI), Moldova

Tipul de contract: Contract pe termen de 1 an cu posibilitate de prelungire până la trei ani

Perioada de lucru estimată: începând cu luna Noiembrie 2022

Termen limită pentru aplicare: Dosarele vor fi acceptate pînă la identificarea unei candidaturi potrivite. Revizuirea va avea loc 1 data pe săptămînă.

Informații generale

HelpAge International lucrează împreună cu parteneri și cu o rețea globală diversă din care fac parte peste 150 de organizații din 85 de țări, acordând suport pentru milioane de persoane în vârstă să trăiască în siguranță, demn, activ și sănătos.

Lucrăm cu partenerii noștri pentru a ne asigura că oamenii de pretutindeni înțeleg cât de mult contribuie persoanele în vârstă la societate și că trebuie să se bucure de dreptul lor la asistență medicală, servicii sociale, securitate economică și fizică. Facem acest lucru susținând programe practice, dând voce persoanelor în vârstă și influențând politicile la nivel local, național și internațional.

Pentru a sprijini implementarea proiectului „Prevenirea violenței împotriva femeilor în vârstă în Moldova: Sprijin pentru femeile în vârstă supraviețuitoare și celor expuse riscului” finanțat de Fondul fiduciar al ONU, HelpAge International caută următorul post: Coordonator de poriect.

Coordonatorul de proiect se raporteaza Directorului Help Age International in Moldova.

Responsabilitatile de baza pe care le veți îndeplini sunt:

  • Veți oferi tot sprijinul practic pentru implimentarea activităților și evenimentelor de proiect, inclusiv suport administrativ și logistic general, lucrînd îndeaproape cu zece ONG-uri partenere și grupuri de inițiative, de voluntari, din sudul Moldovei.
  • Veți gestiona bugetul proiectului, veți menține înregistrări ale tuturor activităților și bazele de date ale proiectului, veți pregăti toate rapoartele de proiect.
  • Sunteți responsabil șă verificați că toate aspectele proiectului să fie realizate în conformitate cu contractul donatorului al Fondului fiduciar al ONU/UN Woman, procedurile Help Age și cerințele legale din R. Moldova.
  • Veți lua legătura cu partenerii din regiuni pentru a le oferi sprijin direct în implimentarea proiectului, cu deplasări regulate la locațiile proiectului.
  • Veți fi responsabil pentru funcția de comunicare a proiectului, realizarea de prezentări de proiect, pentru evenimente publice, lucrînd cu părți implicate de diferite niveluri, la nivel național și local și pregătirea materialelor de informare, educație și comunicare ale proiectului.

Calificări și experiență

  • Aveți cel putin 2 ani de experiență într-o pozitie similară și aveți studii la nivel de diplomă sau vă calificați prin experiență profesionala puternică în dezvoltarea societății civile, științe sociale, egalitatea de gen sau un domeniu conex.
  • Aveți abilități organizatorice puternice și capacitate de a stabili priorități în mod eficient, sunteți capabil să lucrați sub presiune și să faceți față termenilor limită;
  • Aveți abilități de a lucra în echipă, aveți o atitudine bună și respectuoasă față de lucrul cu persoanele în vîrstă și alte audiențe, sunteți diplomat și tolerant.
  • Sunteți flexibil și disponibil să călătoriți după cum este necesar, uneori cu un preaviz scurt.
  • Cunoasteți pachetului Microsoft – Word, Excel, Email, Power Point.
  • Cunoasteți limba romana, rusă și vorbiți fluent engleza.

Aplicare la concurs

Persoanele interesate vor depune în limba engleză dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

  • Scrisoare de intenție în care să descrieți, succint,  experiența în domeniile relevante sarcinii;
  • CV-ul;

Notă: La această etapă, vă rugăm să nu expediați scrisori de recomandare sau copii ale diplomelor sau certificatelor.

Aplicați dosarul la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul ”Concurs Coordonator de proiect Prevenirea violenței împotriva femeilor în vârstă în Moldova”, în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente, care aplică după termenul limită indicat sau care nu se încadrează în calificările solicitate pentru această funcție, fără a fi notificați.

Informații suplimentare la nr. de tel: +373 22 225098, 069085368, persoană de contact Cristina Samburschi.

În conformitate cu politica de Salvgardare:

HelpAge International se angajează să protejeze comunitățile cu care lucrăm, partenerii noștri, personalul și orice alte persoane cu care intrăm în contact. Prin urmare, veți fi, de asemenea, responsabil(ă) pentru: Prevenirea abuzului din partea oamenilor și proiectelor noastre pentru oricine este vizat de munca noastră.