Asociația Obștească Sănătate pentru Tineri angajează asistent/ă de proiect



AO Sănătate pentru Tineri anunță concurs pentru suplinirea postului vacant de asistent/-ă de proiect în cadrul proiectului „YK Mobile - Activități socio-medicale integrate destinate susținerii mamelor, gravidelor și copiilor refugiați din Ucraina”, finanțat de Organizația Salvați Copiii România.

AO Sănătate pentru Tineri este o organizaţie nonguvernamentală cu peste 20 de ani experienţă în promovarea serviciilor de sănătate prietenoase tinerilor. Este organizaţia care a pilotat modele inovatoare de servicii de sănătate adresate adolescenților şi a promovat integrarea lor în sistemul de sănătate din Republica Moldova participând activ și la dezvoltarea cadrului legal în acest sens. AO Sănătate pentru Tineri dezvoltă și implementează programe educaționale în domeniul sănătății și dezvoltării adolescenților, părinți și specialiști din diferite domenii. Asociația pledează pentru accestul adolescenților la servicii de sănătate de calitate si educație pentru sănătate și acumulează evidențe pentru a argumenta necesitatea acestora și monitorizează intervențiile.

Proiectul ”YK Mobile - Activități socio-medicale integrate destinate susținerii mamelor, gravidelor și copiilor refugiați din Ucraina” urărește dezvoltarea serviciilor mobile de sănătate prietenoase tinerilor și implementarea de activități destinate susținerii sănătății mamelor, gravidelor, copiilor și adolescenților refugiați din Ucraina în Republica Moldova și a beneficiarilor din cadrul centrelor de sănătate prietenoase tinerilor, a rețelei Youth Klinic. Proiectul este pilotat în perioada octombrie 2022 – februarie 2023 cu posibilitatea de extindere.

Perioada de angajare: 4 luni (cu posibilitate de extindere)
Locul de muncă: Chişinău

Responsabilități:

  • Participarea la procesul de planificare, implementare, monitorizare, evaluare și oferire de feedback și diseminare a activităţilor proiectului;
  • Suport administrativ și logistic în cadrul proiectului, inclusiv organizarea evenimentelor și asigurarea secretariatului acestora;
  • Menținerea comunicării între echipa de implementare şi partenerii, beneficiarii proiectului;
  • Colectarea și sistematizarea informaţiilor pentru întocmirea diverselor tipuri de rapoarte;
  • Centralizarea și păstrarea evidenței tuturor documentelor legate de proiect;
  • Alte responsabilități necesare pentru buna desfășurare a proiectului.

Cerinţe faţă de candidat/-ă:

  • Studii superioare;
  • Experienţă în management sau asistenţă în cadrul proiectelor.
  • Experienţa de muncă în domeniul sănătății adolescenților va constitui un avantaj;
  • Cunoașterea fluentă a limbilor română, rusă; engleză – opțional;
  • Cunoașterea programelor Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), Internet.

Ce oferim:

  • lucru într-o echipă dedicată de profesioniști cu experiență în diverse domenii (sănătate, educație, psihologie, asistență socială, sociologie, comunicare etc.).
  • oportunități de învățare continuă în domeniul sănătății adolescenților, inclusiv relaționarea atât cu autoritățile publice centrale și locale, cât și cu instituții și ONG-uri care lucrează în acest domeniu.

Procedura de recrutare a AO Sănătate pentru Tineri se bazează pe angajamentul ferm cu privire la protecţia copilului față de toate formele de violență în cadrul proiectelor şi activităţilor organizației, precum și în afara ei. Asociația are o politică de protecţie a copilului; candidatul/candidata selectat/ă va semna o declarație prin care se va angaja să respecte această politică.

Dosarul candidatului/-ei va include:

  • CV-ul candidatului/-ei;
  • Scrisoare de intenție, maximum o pagină.

Persoanele interesate vor transmite CV-ul și scrisoarea de intenție la adresa de e-mail:ineovita@gmail.com
Data-limită de depunere a dosarelor: 30 octombrie 2022
Numai persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate.

Articol adaugat de: Neovita Info