HelpAge International angajează Ofițer de proiect/de terenHelpAge International angajează Ofițer de proiect/de teren

Funcția anunțată: Ofițer de proiect/de teren

Locul: or. Chișinău

Solicitant (angajator): HelpAge International (HAI), Moldova

Tipul de contract: Contract pe termen de 3 luni cu posibilitate de prelungire până la un an

Perioada de lucru estimată: începând cu luna septembrie 2022

Termen limită pentru aplicare: Dosarele vor fi acceptate pînă la identificarea unei candidaturi potrivite. Revizuirea va avea loc 1 data pe săptămînă.

Informații generale

HelpAge International lucrează împreună cu parteneri și cu o rețea globală diversă din care fac parte peste 150 de organizații din 85 de țări, acordând suport pentru milioane de persoane în vârstă să trăiască în siguranță, demn, activ și sănătos. Prin parteneriatele și colaborările noastre, ne propunem să asigurăm includerea persoanelor în vârstă în societate și ne străduim să oferim o lume justă și echitabilă pentru toți, indiferent de vârsta lor. În prezent, HelpAge International lucrează pentru depășirea crizei ucrainene și a lansat un program de suport pentru refugiații care sosesc în Moldova, ce include asistență financiară în numerar, distribuții de produse alimentare și non-alimentare, asistența psihologică primară și de protecție a sănătății mintale și alte tipuri de suport.

Ofițerul de proiect/de teren va fi responsabil pentru furnizarea specifică de asistență umanitară ca parte a răspunsului umanitar al HAI în Moldova și va raporta coordonatorului de proiect care conduce implementarea specifică. Funcția va include o contribuție puternică la furnizarea de bunuri și servicii în mai multe domenii: Sănătate, Protecție, Asistență în numerar și cu bonuri, Sprijin alimentar și Incluziune socială.

În calitate de ofițer de proiect, veți face:

 • Furnizarea asistenței umanitare, în conformitate cu strategiile, politicile și procedurile umanitare ale HelpAge International și cerințele interne ale donatorilor, în special cele legate de contextul crizei umanitare actuale din Moldova.
 • Asigurarea implementării corecte a activităților HelpAge în teritoriu, în conformitate cu ghidurile de acțiune și standardele de calitate atât ale organizației, cât și ale donatorului.
 • Sprijinirea cadrului M&E (monitorizare si evaluare) stabilit, contribuind la dezvoltarea colectării datelor.
 • Lucrați îndeaproape cu coordonatorul proiectului și echipa de teren pentru a facilita integrarea dintre refugiați și comunitățile gazdă.
 • La cererea Supervizor-ului, sprijiniți organizațiile partenere pentru a asigura un răspuns coordonat de înaltă calitate.
 • Toate funcțiile suplimentare necesare într-un context de urgență umanitară legate de natura postului și cerute de HelpAge International.

Calificări și experiență

 • Experiență profesională sau experiență tehnică de cel puțin 1 an în cadrul unei organizații umanitare și/sau de dezvoltare.
 • Capacitate de lucru în echipă și abilitatea de a lucra într-un mediu de echipă divers și multicultural, cu o sensibilitate adecvată la normele sociale și culturale.
 • Abilități organizatorice puternice și capacitate de a stabili priorități în mod eficient, capabil să lucreze sub presiune și să facă față termenilor limită;
 • Disponibilitatea de a oferi răspuns imediat la situații de urgență și deplasări în interiorul Republicii Moldova.
 • Cunoașterea pachetul – Word, Excel, Email
 • Fluență în limba engleză, română, ucraineană și/sau rusă, vorbit și scris

Aplicare la concurs

Persoanele interesate vor depune în limba engleză dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

 • Scrisoare de intenție în care să descrieți, succint,  experiența în domenii relevante sarcinii;
 • CV-ul;

Notă: La această etapă, vă rugăm să nu expediați scrisori de recomandare sau copii ale diplomelor sau certificatelor.

Depuneți dosarul la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul ”Ofițer de proiect/de teren”, în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente, care aplică după termenul limită indicat sau care nu se încadrează în calificările solicitate pentru această funcție, fără a fi notificați.

Informații suplimentare la nr. de tel: +373 22 225098, 069085368, persoană de contact Cristina Samburschi.

În conformitate cu politica de Salvgardare:

HelpAge International se angajează să protejeze comunitățile cu care lucrăm, partenerii noștri, personalul și orice alte persoane cu care intrăm în contact. Prin urmare, veți fi, de asemenea, responsabil(ă) pentru: Prevenirea abuzului din partea oamenilor și proiectelor noastre pentru oricine este vizat de munca noastră.