Centrul de Caritate pentru Refugiați angajează Asistent Social



Asociația Obștească ”Centrul de Caritate pentru Refugiaţi” (CCR), angajează asistent social pentru proiectul „Servicii de dezvoltare comunitară și advocacy pentru refugiaţi şi solicitanţi de azil în Moldova”.

Poziție: normă întreagă (100%)

Responsabilități:

  • Îndeplinește sarcini specifice legate de organizarea transferului aerian al refugiaților în țări ale UE (informarea refugiaților din centrele de plasament privind condițiile programului, înregistrare în sistem, acumularea datelor suplimentare pe caz și compilarea dosarelor, introducerea asistenței în baza de date, monitorizarea procesului etc.).
  • Administrarea ajutorului umanitar și distribuirea acestuia, suplinirea stocurilor, gestionarea fluxului de beneficiari pe zi.
  • Informarea și comunicarea cu beneficiarii organizației privind asistența disponibilă, evaluarea necesităților și referirea cazurilor specifice spre instituțiile/organizațiile corespunzătoare.
  • Facilitarea accesului refugiaților și solicitanților de azil la sistemul național de asistență socială, educație, sănătate;
  • Participarea pro-activă la evenimentele organizate de angajator în Centrul Comunitar și în afara acestuia.

Studii și abilități:

Obligatoriu: Studii superioare, preferabil în domeniul Asistenței Sociale;

Cunoștințe: Operare PC, MS Office, abilități avansate de navigare pe Internet și utilizare a poștei electronice.

Limbi vorbite: Română Rusă (nivel avansat), Engleza (intermediar spre avansat).

Competențe sociale: Comunicare asertivă, lucru în echipă, mediere de conflicte, abilităţi de comunicare interpersonală, perseverenţă, negociere; 

 

Experiență:

  • Minimum 1 an de experienţă profesională în domeniul solicitat sau alte domenii aferente în organizații locale/internaționale sau sectorul privat;

 

Cerințe de aplicare:

Data limită pentru depunerea dosarului: 15 august 2022, ora 14.00

  • CV completatîn format Europass 
  • scrisoarea de motivare în limba Engleză(succint)

 

Dosarul va fi depus la adresa electronică project.assistant@ccr.md cu indicare la Tematica mesajului ”Concurs de post – ASISTENT SOCIAL”.

Doar persoanele dosarele cărora vor fi preselectate pentru interviu, vor fi contactate.

Articol adaugat de: CCR Moldova