AGORA căută colegi noi, puși pe treabă și care vor să fie utili comunităților



Interact Media, dezvoltatorul platformei media AGORA.md, caută colegi noi în redacție pentru funcția de reporteri-știriști. Invităm cu drag atât jurnaliști cu experiență, cât și studenții care vor să învețe munca direct „pe teren”, cu responsabilități depline asumate în redacție.

 

cautam colegi noi pusi pe treaba si care vor sa fie utili comunitatilor 184621 1658209821

 La AGORA ținem interesul public în centrul atenției. Publicăm știri, analize, explicații și opinii despre ceea ce se întâmplă în Moldova și în lume, evenimente care îi afectează direct pe moldoveni, fie că locuiesc în țară sau în afara ei.

Ca jurnaliști, urmărim responsabilitatea autorităților în fața cetățenilor și punem degetul acolo unde doare. Accentul nostru este pe problemele și reformele necesare atât din perspectiva țării, cât și a cetățenilor.

Planurile noastre sunt mari, așa că, dacă ai experiență în domeniul de jurnalism & comunicare sau dacă ți-ai dorit mult să încerci o carieră în această profesie, dă-ne de știre. Iar dacă ești student / studentă care nu se teme de provocări și asumare de responsabilități, dacă vrei să scrii pe subiecte de actualitate, să înveți să produci știri, reportaje, proiecte multimedia - welcome in da team! - avem stagii de practică plătite.   

Lucrăm de la birou și promitem colegi de treabă, proiecte cel puțin provocatoare, orar flexibil (suntem prieteni buni cu part-time-urile) și cât mai puține call-uri inutile.

Ce trebuie să posezi:

1. Aptitudini în domeniul jurnalismului clasic - să știi să scrii știri, să afli informații, să le verifici;

2. Cunoștințe digitale: să cunoști cum funcționează rețelele sociale;

3. Gândire analitică, open mind și deschidere pentru învățare;

4. Abilitatea de a scrie conținut atractiv care să capteze audiența;

5. Să vrei să muncești.

Dacă vrei să povestim mai multe, trimite-ne un mail de intenție [office@interakt.md]  în care ne scrii ce poți face bine sau ce crezi tu că ne-ar convinge să programăm primul call (util) împreună.

Mulțumim!

(posibil) colegii de la AGORA

Articol adaugat de: Irina Ghelbur