Operator pentru verificarea calității documentelor scanate (4 operatori)

Solicitare de expresii de interes pentru prestare servicii de consultanță (consultant individual local) în cadrul proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF)

Denumirea Serviciilor: Operator pentru verificarea calității documentelor scanate (4 operatori)

Nr de referință.: MD-PSA-295644-CS-INDV

Guvernul Republicii Moldova a semnat acordul de finanţare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare pentru implementarea Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF), având ca scop îmbunătățirea calității sistemului de administrare funciară și evaluarea bunurilor imobile, sporirea transparenței sistemului de impozitare a proprietății.

În acest scop, Agenția Servicii Publice, intenționează să selecteze și să contracteze 4 (patru) operatori  pentru asigurarea calităţii documentelor scanate de către compania contractată pentru digitizarea documentelor, consultarea specialiştilor companiei de digitizare referitor la formatul şi componenţa dosarelor, documentelor şi clasificarea acestora.

Informația detaliată poate fi obținută accesând următorul link: http://asp.gov.md/ro/pief/procurari/anunturi

Termenul limită pentru transmiterea Cv-urilor este 05 august, 2022, ora locală 17:00 la adresa e-mail: pief.procurement@asp.gov.md. Va rugam sa idicati in titlu denumirea pozitiei - Operator pentru verificarea calității documentelor scanate.