Termen extins / Ești pasionat de teatru și de comunicare? Centrul de Teatru din Moldova te invită să te alături echipei

Iubești teatrul? Ești pasionat(ă) de comunicare, jurnalism, creare de conținut și relații cu presa? Vrei să-ți catalizezi energia și harul în direcția dezvoltării artistice și sociale a țării? Înțelegi profund fenomenul corupției și importanța eradicării acestuia prin mijloace artistice inovative? Dacă ai răspuns „da” la cel puțin una dintre întrebările de mai sus, ești invitat(ă) să te alături echipei Centrului de Teatru din Moldova. 

Centrul de Teatru din Moldova caută un(o) specialist(ă) pe comunicare, care să asigure vizibilitatea proiectului „Democracy through Theatre” finanțat de către European Endowment for Democracy și implementat de către Centrul de Teatru din Moldova. În cadrul acestui proiect, arta teatrală va fi utilizată drept instrument-cheie întru sensibilizarea grupurilor țintă referitor la importanța eradicării corupției.

Timp de 10 luni, specialistul pe comunicare va implementa strategia de comunicare agreată cu managementul organizației; va concepe, edita și distribui materiale de comunicare externă; va edita comunicate de presă, prezentări ale proiectului, articole pentru social media, broșuri, etc; va asigura promovarea în presă și online a evenimentelor desfășurate în cadrul proiectului vizat. 

Dacă te-a intrigat oferta, trimite CV-ul tău la adresa de email comunicare.ctm@gmail.com până în data de 27 iunie!Red We Are Hiring Facebook Post