Asistent(ă) de bucătar/menajer(ă)



Cerinţe:

a)Studii: Şcoala medie, alte studii ce au legătură cu munca casnică.

b) Experienţă: Doi-trei ani în mediu similar sau într-o funcţie de deservire a clienţilor, preferabil la hotel sau restaurant.  Experienţa de menajer/ă poate înlocui experienţa necesară la hotel sau restaurant.

c) Limbi: Preferabil cunoaşterea elementară a limbii engleze, cunoaşterea bună a limbilor română şi rusă.

 

d) Aptitudini şi calificări:

Trebuie sa aibă aptitudini culinare bune pentru prepararea bucatelor de stil divers. Persoana trebuie să ştie a servi oaspeţii la recepţii şi alte evenimente oficiale. Trebuie să ştie să facă curat şi să utilizeze materialele şi instrumentele pentru curăţat.  Aptitudini de a călca şi a spăla rufe. Salariu negociabil, în funcţie de experienţa de muncă.

Persoanele interesate trebuie să depună un Curriculum Vitae (CV) la: DipChefChisinau@yahoo.com.

Data limită pentru aplicare: 20 iunie 2022