Redactor emisiuni digitale audio (Digital broadcaster)la Radio Europa Liberă

Europa Liberă face noi angajări în R. Moldova

Prezentă de multă vreme în Republica Moldova, Europa Liberă se pregătește să se extindă aici din nou, pentru a servi mai bine un public tot mai numeros, publicul care își petrece din ce în ce mai mult timp în lumea digitală și se informează de pe telefonul mobil.

Instituție internațională de știri cu sedii la Praga și Washington, Europa Liberă este prezentă in 23 de țări, din Pakistan și Iran până în Ucraina și Ungaria, publică și emite în 27 de limbi.

Cu o acoperire săptămânală de peste 38 de milioane de oameni, Europa Liberă este o organizație nonprofit privată, finanțată de Congresul SUA prin Agenția SUA pentru Media Globală. Independența editorială a Europei Libere este protejată de legislația SUA.

După ani de experiență, Europa Liberă înțelege cum funcționează new media, care sunt noile obiceiuri de consum și nevoile de informare ale publicului. Vrem să integrăm mai bine în rețeaua noastră și un birou din Chișinău extins, să oferim colegilor actuali și viitori acces la cunoștințe noi și instruire.

Avem nevoie de întărirea echipei și anunțăm o campanie de angajare. Europa Liberă promovează egalitatea de șanse la angajare. Toți candidații care au calificarea necesară vor putea participa la procesul de angajare, indiferent de rasă, culoare, religie, sex, identitate de gen, orientare sexuală, origine națională, genetică, dizabilitate, vârstă sau statut de veteran.

  • Redactor emisiuni digitale audio (Digital broadcaster), 4 poziții: este responsabil de crearea de conținut audio informativ pentru a fi difuzat primordial pe platforme digitale, astfel încât să ajungă la segmente de public noi, să le câștige încrederea și să formeze loialitate. Ca redactor de emisiuni digitale audio, veți lucra sub supravegherea unui editor, într-o echipă incluzând producători audio, redactori de știri și reportaje, precum și producători digitali pentru a crea, prezenta și difuza podcasturi audio și emisiuni de radio. Folosind puterea sunetului și a vocii umane, veți prezenta subiecte complexe într-un mod ușor de urmărit și înțeles, convingător și captivant. O să vă alăturați unei organizații inovatoare, având misiunea pe primul loc, într-o perioadă de schimbări rapide. Suntem o echipă care pune mare preț pe colaborare, atât în munca de zi cu zi, cât și în efortul constant de îmbunătățire a modului în care lucrăm. Producția de conținut audio este parte integrantă a procesului editorial al Europei Libere și contribuie la succesul nostru. Ca membru plenar al echipei, veți contribui și dumneavoastră. Mai multe detalii AICI.