Consultant individual pentru coordonarea la nivel local a activităților de informare și comunicare în vederea reducerii stigmei legate de TB și COVID-19 și promovării vaccinării anti-COVID

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) implementează proiectul ”Fortificarea controlului tuberculozei și reducerea mortalității prin SIDA în Republica Moldova” finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei și intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea unui consultant pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru coordonarea la nivel local a activităților de informare și comunicare în vederea reducerii stigmei legate de TB și COVID-19 și promovării vaccinării anti-COVID.

 Scopul consultanței constă în organizarea campaniilor de informare, comunicare și schimbare comportamentală la nivel local prin realizarea emisiunilor TV, difuzarea materialelor video aferente reducerii stigmei și discriminării legate de TB și COVID, dar și a promovării vaccinării anti-COVID

 Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi accesați la acest link: http://pas.md/ro/PAS/Tenders/Details/527.

 Centrul PAS invită Consultanții Individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Consultanții sunt invitate să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) lor actualizat ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate.

  Consultantul trebuie să îndeplinească următoarele cerințe minime de calificare:

(i)                Experiență generală (30 puncte)

  • Studii universitare în domeniul jurnalisticii, comunicării sau relațiilor publice;
  • Minimum 5 ani de experiență la televiziunea națională sau locală ca jurnalist sau manager;
  • Experiență de lucru în proiecte în domeniul TB sau alte domenii de sănătate publică.

(ii)              Corespunderea pentru sarcină (60 puncte)

  • Cunoașterea bună a problemelor legate de tuberculoză și COVID-19.;
  • Experiență dovedită în elaborarea emisiunilor tematice despre controlul asupra tuberculozei, despre promovarea modului sănătos de viață sau cu tematică medicală.

 (iii)           Limba și experiența relevantă (10 puncte)

  • Limbi de lucru: rusă și română;
  • Cunoașterea calculatorului în funcție de activitatea consultantul;
  • Abilități de lucru în echipă;
  • Spirit organizatoric, capacitate de a respecta termenii;

 Consultantul va fi selectat în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (ediția iulie 2014).

 CV-ul va fi trimis prin poșta electronică până la termenul limită 26 octombrie 2021 ora 18 00 la adresa de E-mail: cezar.captaciuc@pas.md

 CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea și experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.

Informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteți adresa:

Irina Zatusevski – Coordonator Comunicare, Centrul PAS
E-mail: irina.zatusevski@pas.md


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă