Devino susținător al portalului
Become a Patron!

După o lună de la lansarea paginii unde puteți contribui pentru continuarea proiectului CIVIC.MD s-au gasit 13 persoane gata să ne susțină. În această lună ne-au vizitat 26 092 persoane.

Așteptările erau mai mari…

 

Le mulțumim susținătorilor:

Ada Dulman, Constantin Curca, Marina Grosu, AO Principii Sanatoase, Vasile Vasiliev, Liliana Samcov, Elena Spinu, Anastasia Vrancean, Olga Melnic, Maria Barbalat, Georgiana Finaru, Irina Cojocaru, Aliona Turcan

 

Ne poți susține și tu aici:

https://www.patreon.com/portalcivic

Angajam Consultant in domeniul Social in cadrul Proiectului Bancii MondialeConsultant pe domeniul Social

Solicitare de Expresii de Interes
(SERVICII DE CONSULTANȚĂ –CONSULTANT INDIVIDUAL LOCAL)

Republica Moldova
Proiectul de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF)
Nr. de Ref. a Proiectului: 
P161238
Denumirea Serviciilor: Consultant pe domeniul Social

 

         Guvernul Republicii Moldova a semnat acordul de finanțare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare pentru implementarea Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF), având ca scop îmbunătățirea calității sistemului de administrare funciară și evaluarea bunurilor imobile, sporirea transparenței sistemului de impozitare a proprietății.

Proiectul constă din patru componente: (A) Înregistrarea primară a bunurilor imobile; (B) Evaluarea bunurilor imobile; (C) Consolidarea sistemului de administrare funciară; și (D) Consolidarea capacității și managementul de proiect.

O Unitate de implementare a proiectului (UIP) este înființată pentru a sprijini implementarea PÎEF. UIP pentru PÎEF este atribuită Agenției pentru Servicii Publice (ASP), cu scopul de a sprijini ASP și Departamentul Cadastru și Consiliul de Proiect  în implementarea zilnică a activităților PÎEF.

În acest scop, Agenția Servicii Publice, intenționează să selecteze și să contracteze un Consultant Individual Local pe domeniul Social, care va asigura respectarea politicilor Băncii Mondiale de protecție socială  și de a sprijini implementarea activităților specifice ale proiectului).

Consultantul va fi responsabil pentru desfășurarea tuturor activităților legate de aranjamentele de protecție socială pentru PÎEF și pentru sprijinirea implementării tuturor activităților sociale din cadrul proiectului, așa cum este menționat în Cadrul de management social și de mediu aprobat (ESMF).

Agenția Servicii Publice invită consultanți eligibili de a prezenta interesul în prestarea serviciilor menționate. Consultanții interesați trebuie să prezinte informație care atestă calificarea de a îndeplini sarcinile atribuite și întrunesc următoarele cerințe minime de calificare:

Criterii de calificare

  • Diplomă universitară în sociologie sau domenii conexe, economie sau drept;
  • Minim 3 ani de experiență profesională în misiuni pentru programe și proiecte care implică activități de dezvoltare socială (informare comunitară, campanii de sensibilizare a publicului, colaborare cu ONG-urile locale)
  • Cunoașterea cerințelor de salvgardare ale Băncii Mondiale și experiența de formare a garanțiilor precum și experiența anterioară de lucru în cadrul proiectelor Băncii Mondiale ar fi considerate un avantaj.
  • Experiența anterioară cu Instituții Internaționale de Finanțare și/sau alte proiecte ale UE - va fi considerată un avantaj;
  • Sunt necesare abilități interpersonale și de comunicare bune și capacitatea de a călători în mod regulat în teritoriu, inclusiv în zonele îndepărtate
  • Posedarea bună a limbii engleze (vorbire, scris și citit);
  • Abilitate demonstrată de a lucra în echipă;
  • Abilități de lucru la computer (MS Office).
  • Fluență în limba română și rusă.

Această Consultanţă este o activitate cu normă redusă (sarcina de muncă va fi diferită pe parcursul anului, dar, în general, se solicită 50% din timpul complet de lucru).

Procedura de selectare al Consultanților se va petrece în conformitate cu Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru debitorii Proiectelor de Investiții (iulie 2016, revizuit noiembrie 2017).

Persoanele interesate vor depune Expresia de Interes, Cv-urile și copiile documentelor care atestă calificarea și expertiza (diplomă, certificate de calificare, documente care atestă experiența de muncă necesară), indicând PÎEF, Consultant pe domeniul Social.

Termenul limită de prezentare a documentelor este 02 iulie 2021, ora  17:00 la următoarea adresă:
e-mail: pief.procurement@asp.gov.md
În atenția: Vitalie Antociuc, Manager de proiect
Agenția Servicii Publice, Departamentul Cadastru
MD-2005,Chișinău, Republica  Moldova,
str. Alexandr Pușkin 47, of.318
Tel: (+373 22) 881036

Termeni de Referinţă: Consultant pe domeniul Social. (http://www.asp.gov.md/sites/default/files/pief/termeni-de-referinta-specialist-pe-domeniul-social_0.pdf)


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.
Become a Patron!
Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Susținătorii Portalului:

Ada Dulman | Constantin Curca | Marina Grosu | AO Principii Sanatoase | Vasile Vasiliev | Liliana Samcov | Elena Spinu | Anastasia Vrancean | Olga Melnic | Maria Barbalat | Georgiana Finaru | Irina Cojocaru | Aliona Turcan