Ambsada SUA la Chișinău angajează Gradinar

DESCRIEREA DE BAZĂ A FUNCȚIEI:

Pozitia va include efectuarea lucrarilor de gradinarit, intretinere si amenajare a teritoriului Ambasadei, resedintelor oficiale si altor cladiri afiliate Ambasadei. Va înfrumuseța aspectul exterior al proprietăților Guvernului SUA prin plantarea, amenajarea si ingrijirea arbustilor, florilor si altor culturi horticole. 

CERINȚE DE BAZĂ:

 

Candidații trebuie să corespundă tuturor cerințelor descrise mai jos, oferind informații detaliate la toate punctele.

  1. STUDII: Studii medii generale sînt obligatorii.
  1. EXPERIENȚĂ: Minimum un an de experienta in calitate de gradinar, ajutor de florar sau alta experienta ce presupune efectuarea lucrarilor de gradinarit si amenajare a teritoriului.
  1. CUNOAȘTEREA LIMBILOR: Nivelul I al limbii engleze (cunoștințe de baza) este necesar. Nivelul III al limbilor română și rusă (cunoștințe bune) este necesar. Cunoașterea limbilor va fi testată.
  1. Trebuie sa posede cunostinte bune despre plantarea si ingrijirea plantelor si florilor, despre metodele de amenajare si intretinere a teritoriilor. Trebuie sa cunoasca cum sa foloseasca corect chimicale, ingrasaminte si pesticizi.
  1. Trebuie sa cunoasca cum sa foloseasca si sa ingrijeasca echipamentul si uneltele de gradinarit. Trebuie sa fie capabil sa ridice si sa miste de sine statator obiecte cu o greutate de pina la 23 kg.
  1. Trebuie sa posede permis de conducere categoria “B’’ nu mai putin de 5 ani.Abilitatile de conducere vor fi testate.

Pentru mai multă informație accesați acest linkArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet