Angajare expert pentru analiza cadrului legal-normativ privind accesarea serviciilor de sănătate - Concurs Repetat

Concurs angajare expert pentru analiza cadrului legal-normativ privind accesarea serviciilor de sănătate în contextual pandemiei  Covid-19 - Concurs Repetat

Asociația Keystone Moldova, în cadrul proiectului ”Acces echitabil la servicii de sănătate a grupurilor vulnerabile și dezavantajate în contextul COVID-19” finanțat din sursele financiare ale Fundației Soros-Moldova, Contract de Grant G15086 din 01.12.2020, anunță un concurs de selectare a unui consultant.

Consultantul selectat va analiza cadrului legal-normativ și a documentelor de politici și va elabora un raport analitic cu prezentarea de concluzii și recomandări, din perspectiva accesului la servicii de sănătate esențiale, inclusiv servicii legate de COVID, a persoanelor cu dizabilități, pacienților cu diabet, persoanelor cu risc sporit de infectare cu HIV și cei paliativi.

Responsabilitățile consultantului și cerințele față de candidați sunt descrise în Termenii de referință (Anexa 1).

Condiții de angajare:

Consultantul/a va fi angajat/ă pentru 20 zile, în perioada Aprilie – Mai 2021, în baza unui contact de prestări servcii (vezi Anexa 2. Model contract prestari servicii).

.Procedura de aplicare: Persoanele interesate sunt încurajate să trimită:

  • CV-ul semnat, actualizat, care va descrie experiența consultantului, atât din aspect general cât și raportat la cerințele descrise în Termenii de Referință. Vor fi incluse și datele de contact a 3 persoane de referință
  • Oferta financiară. Suma solicitată va fi indicată NET, în lei moldovenești (suma NET este acea sumă pe care o primește consultantul în contul său bancar și nu conține nici o taxă sau impozit).

Dosarul se va expedia la adresa electronică: nciocan@khs.org cu mențiunea „Consultant analiza legislatie”. Termen limită de prezentare a dosarului – 21 aprilie 2021. Doar candidaţii preselectaţi vor fi contactaţi şi invitaţi la interviu.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta la tel: 068444438 Nicolae Ciocan, director de proiect, e-mail: nciocan@khs.org


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.