Ambsada SUA la Chișinău angajează Zugrav

Cerinţele de bază

 Angajatul va face parte din echipa de zugravi a secţiei de întreţinere a Ambasadei. Va efectua lucrări calificate de un spectru larg în domeniul zugrăvirii, precum şi lucrărilor de reparaţie şi întreţinere a clădirilor Ambasadei, reşedinţelor şi clădirilor afiliate Ambasadei.Persoana în această funcţie se subordonează Şefului Echipei de Zugravi.

 

Calificările  necesare

1. STUDII:  Studii medii generale și absolvirea unei școli tehnice sau de meserii in domeniul zugravirii sînt obligatorii.

2. EXPERIENȚĂ:  Minimum doi ani de experiență  în calitate de zugrav calificat.  

3. CUNOAȘTEREA LIMBILOR:  Nivelul II al limbii engleze (cunoștințe elementare) este necesar. Nivelul III al limbilor română și rusă (cunoștințe bune) este necesar. Cunoașterea limbilor va fi testată

4. Trebuie sa posede cunostinte bune despre instrumentele, materialele, echipamentele, metodele și practicile comune domeniului, trebuie sa cunoasca toate etapele de vopsire pentru a obtine o lucrare de calitate, trebuie sa cunoasca diverse metode de pregătire a suprafețelor.

5. Trebuie să poată lucra pe scări, schele și lifturi aeriene. Trebuie să fie capabil să ridice și să miște de sine stătător obiecte cu o greutate de pînă la 23 kg.

6. Trebuie să posede permis de conducere categoria "B". Abilitățile de conducere  vor fi  testate.

 Pentru mai multă informație accesați acest link

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.