Cerere pentru Depunerea Scrisorii de Intenție (extinderea termenului limită) - Doi specialiști (unui specialist de boli infecțioase și un specialist în neonatalogie sau obstetrical/ginecologice) pentru revizuirea Protocolului Clinic Național Profilaxia tr

Centrul pentru Politici și Analize în Sănătate (Centrul PAS) implementează proiectul ”Fortificarea controlului tuberculozei și reducerea mortalității prin SIDA în Republica Moldova” finanțat de Fondul Global pentru Combaterea SIDA, TB și Malariei și intenționează să aplice o parte din fonduri pentru contractarea a unui specialist de boli infecțioase și a unui specialist în neonatalogie sau obstetrical/ginecologice ce vor lucra în echipă pentru revizuirea Protocolului Clinic Național Profilaxia transmiterii materno-fetale a infecției HIV №316.

Centrul PAS invită Consultanții Individuali eligibili pentru a-și exprima intenția în prestarea prezentelor servicii. Consultanții sunt invitate să-și prezinte Curriculum Vitae (CV) lor actualizat ce va conține informații ce atestă faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate.

Informații suplimentare referitoare la serviciile solicitate sunt menționate în “Termenii de referință” ce pot fi accesați de pe pagina web www.pas.md, compartimentul Achiziții.

Consultanții vor fi selectați în conformitate cu procedurile stabilite în Ghidul Băncii Mondiale: Guidelines: Selection and Employment of Consultants by World Bank Borrowers (ediția curentă).

CV-ul cu indicarea profilului de specializare va fi trimis prin poșta electronică până la termenul limită 9 aprilie 2021 ora 18 00 la adresa de E-mail: cezar.captaciuc@pas.md

CV-urile vor fi evaluate comparând și verificând calificarea și experiența candidaților, în conformitate cu criteriile menționate în Termenii de Referință.

Informații suplimentare referitoare la sarcina alocată, va puteți adresa:

Lucia Pîrțînă – Coordonator Program, Centrul PAS
E-mail:  lucia.pirtina@pas.md


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.