Ambasada SUA la Chișinău angajează Lucrător de depozit

Cerintele de bază

 Persoana in aceasta functie va descarca/incarca stocurile de rechizite de birou, mobila si echipament, depozitindu-le si incarcindu-le pe palete.  Va aranja stocurile in spatiul corespunzator al depozitului utilizind elevatoare, carucioare si alt echipament de incarcare/descarcare.  Va indeplini cererile de eliberare/stocare a articolelor de depozit in conformitate cu instructiunile stabilite. Va ajuta la verificarea spatiilor de depozitare pentru a asigura stocarea corecta a articolelor in spatiul corespunzator al depozitului cu respectarea masurilor de securitate si regulilor antiincendiare. Va pastra curatenia in depozit. Va acorda asistenta in procesul de inventariere.

  

Calificarile  necesare

  1. Diploma de studii medii generale este obligatorie.
  2. Minimum sase luni de experienta de lucru la un depozit sau experienta de lucru combinata de lucrator de depozit si muncitor necalificat.
  3. Nivelul 2 (cunostinte limitate) de cunoastere a limbii engleze este obligatoriu. Nivelul de cunoastere a limbii engleze va fi testat. Nivelul 3 (cunostinte bune de lucru) de cunoastere a limbilor romana si rusa este obligatoriu. (Nota: nivelul de cunoastere a limbilor sus-mentionate, trebuie sa fie indicat in formularul de aplicare si in résumé).
  4. Persoana trebuie sa invete locul de amplasare a diferitor tipuri de articole din stoc si sa invete sa recunoasca obiectele la vedere si in baza descrierilor verbale.
  5. Trebuie sa posede permis de conducere categoria “C’’.Abilitatile de conducere vor fi testate

 

 Pentru mai multă informație accesați acest link


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.