Termeni de referință privind selectarea EXPERȚILOR TEHNICI FACILITATORI pentru Organizațiile Societății Civile care implementează proiecte cu elemente de infrastructură în Regiunea de Dezvoltare Sud

Distribuie prietenilor:Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul” (CRAION CONTACT-Cahul) anunță concurs privind selectarea Experților Tehnici Facilitatori pentru Organizațiile Societății Civile care implementează proiecte cu elemente de infrastructură în Regiunea de Dezvoltare Sud.

Obiectivul concursului este selectarea experților tehnici (1 sau 2 experți) care vor acorda sprijin OSC beneficiare de granturi și vor facilita implementarea componentei de infrastructură a proiectelor finanțate de Uniunea Europeană. Experții vor oferi sprijin echipelor organizațiilor implementatoare și APL din localitățile menționate mai sus prin analiza tehnică și financiară a modului de implementare a componentei de infrastructură, oferirea de consultanță și recomandări specifice sectorului privind lucrările de construcții și achizițiile aferente în baza domeniilor de expertiză - servicii de apă și canalizare, eficiența energetică în clădirile publice sau alte lucrări de construcții publice și civile și achiziții conexe, monitorizare și evaluare.Anunțul in întregime îl găsiți dacă accesați aici .


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.