Concurs de angajare a Coordonatorului (Coordonatoarei) platformei web MediaForum.md

Distribuie prietenilor:


Asociaţia Presei Independente (API) anunţă concursul de angajare a Coordonatorului (Coordonatoarei) platformei web www.MediaForum.md.

Informaţie de context

În cadrul unui proiect finanţat de Ambasada SUA în Republica Moldova, API dezvoltă platforma web MediaForum.md, prin intermediul căreia are loc dezbaterea problemelor de care se ciocnesc profesioniştii media, se desfășoară webinare, consultații online și alte activități de instruire la distanță pentru jurnaliști și studenţii la facultăţile de jurnalism.

Coordonatorul (Coordonatoarea) platformei web MediaForum.md va implementa conceptul editorial şi va coordona activităţile de dezbateri și instruiri la distanță, inclusiv: va sugera teme pentru dezbateri şi va identifica moderatori şi experţi pentru dezbateri, webinare şi consultaţii online; va pregăti textele necesare pentru actualizarea platformei online; va îndeplini alte obligaţiuni specifice muncii de redactor al unei pagini web.

Termenii de referință pentru funcţia de Coordonator (Coordonatoare) a platformei web MediaForum.md pot fi consultați AICI.

Persoanele interesate vor trimite până la 5 ianuarie 2021, ora 18:00, un Curriculum Vitae şi o scrisoare de intenţie la adresa electronică: cristina.bobirca@api.md, în atenţia Cristinei Bobîrcă, șefă Departament Instruiri și Dezvoltare organizațională API. Pentru detalii ne puteți contacta la numărul de telefon: (022) 210602.

Notă: Doar persoanele pre-selectate vor fi invitate la interviu.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet