Cerere de ofertă privind identificarea unui/unei expert/e - evaluator/toare în cadrul proiectului „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova”

Distribuie prietenilor:Centrul Analitic Independent  „Expert-Grup” anunță concurs pentru identificarea unui/unei expert/e evaluator/toare care va presta servicii de evaluare la mijloc de termen a proiectului „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” în corespundere cu termenii de referință anexați la final.

Sarcinile de bază prevăd:

  • Elaborarea metodologiei de evaluare;
  • Evaluarea intermediară a nivelului de implementare al activităților și obiectivelor proiectului;
  • Elaborarea unui set de recomandări pentru asigurarea sustenabilității proiectului pe termen mediu și lung, luând în considerare constrângerile, provocările și oportunitățile identificate în procesul de evaluare.

Perioada de prestare a serviciilor va fi 11 ianuarie 2021 și se va încheia la data de 20 februarie 2021. Raportul final va fi prezentat până cel târziu la data de 20 februarie 2021.

Cerințe minime înaintate candidaților:

  • Experiență profesională în evaluarea proiectelor similare, finanțate de instituții internaționale (cel puțin 5 ani de experiență);
  • Cunoștințe și expertiză în colectarea și analiza datelor calitative și cantitative, inclusiv realizarea interviurilor, elaborarea indicatorilor de monitorizare și utilizarea datelor pentru formularea legăturilor cauzale;
  • Înțelegerea procesului de bugetare participativă și a mecanismelor de implicare a cetățenilor;
  • Cunoașterea contextului în care autoritățile publice locale de nivel II funcționează în Republica Moldova.

Depunea dosarelor de participare

Pentru participare la concurs, candidatul/candidata va furniza prin email la  [email protected]  în română sau engleză următoarele:

Propunerea tehnică ce va conține:

  • CV-ul ofertantului/tantei, inclusiv experiența anterioară în evaluarea proiectelor similare;
  • Cronologia detaliată a activităților, indicând termenele limită pentru îndeplinirea sarcinilor și transmiterea livrabilului preconizat, în conformitate cu TdR anexați;
  • Referințe și recomandări.

Oferta financiară care va fi prezentată în MDL și va include toate impozitele, inclusiv contribuțiile angajatorului pentru plata salariilor / taxelor pentru furnizarea de servicii în Republica Moldova.

Termen limită de aplicare: 17 decembrie 2020, ora 15:00.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta la  [email protected], tel. 79 033 684. Persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

Termeni de referință             Terms of reference

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.