AO ”LT&Liceum” solicită ofertă pentru selectarea a unui expert în activități de conștientizare și informare a cetățenilor în folosirea tehnologiilor inovative ce țin de eficiența energetică și utilizarea Surselor de Energie Regenerabilă

Distribuie prietenilor:


AO ”LT&,Liceum” contractează servicii de expert  pentru  desfășurarea activităților  de informare și familiarizare a cetățenilor privind impactul investițiilor în comunitate în folosirea tehnologiilor inovative ce țin de eficiența energetică și utilizarea SER , finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

 AO “LT & Liceum” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul ”Abilitarea cetățenilor în utilizarea tehnologiilor moderne de eficiență energetică și surse de energie regenerabilă” în orașul Leova.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale „CONTACT-Cahul”.

European Union in the Republic of Moldova

GIZ Moldova

Serviciile  expertului  vor consta în elaborarea scenariului și desfășurarea a 6 activități de informare și conștientizare și  3 dezbateri și  expoziții publice în teritoriu.   Programul  de consultant  va acoperi următoarele module:

  • Informare și familiarizare a cetățenilor privind investițiile  în comunitate și a impactului acestora asupra cetățenilor.
  • Folosirea tehnologiilor inovative ce țin de eficiența energetică și utilizarea SER.
  • Sursele de energie regenerabilă

Formare, experiență profesională și abilități (în cazul ofertelor din partea persoanelor juridice, cerințele se referă la calificările  expertului ce va presta serviciile):

  • Studii universitare sau post-universitare în domeniul solicitat;
  • Cel puțin 3 ani de experiență în organizarea și prestarea serviciului de expert;
  • Experiență în livrarea cursurilor/instruirilor;
  • Abilități avansate de comunicare și interpersonale;
  • Capacități bune de analiză și documentare;

Perioada de contractare: decembrie 2020 – iunie 2021. Expertul  va planifica și coordona toate activitățile cu AO ”LT&Liceum”.

Condiţii de activitate: Pentru realizarea scopului și activităților menționate mai sus, Consultantul va facilita comunicarea cu AO LT&,,Liceum”, vor furniza feedback în timp util la toate livrabilele care vor fi prezentate de către consultant/ă.

Termeni și alte condiții:

Candidații interesați vor transmite aplicațiile cu următorul conținut: CV, scrisoare de intenție și oferta financiară.

Oferta financiară pentru persoane fizice sau juridice– se va prezenta suma NET per zi de consultanță, în lei (suma NET este acea sumă pe care o primește persoana fizică sau juridică în contul său bancar și nu conține nici o taxă sau impozit). Toate taxele și impozitele aferente serviciilor prestate vor fi calculate și transferate de către contractor în conformitate cu legislația în vigoare.

În scopul evaluării, contractorul va calcula costul final al ofertei financiare (valoarea ofertei) aplicând toate taxele și impozitele conform legislației în vigoare la data limită a concursului asupra ofertei NET recepționată.

Termen limită pentru depunerea ofertelor – 17.12.2020 până la orele 14:00.

Ofertele vor fi trimise prin e-mail la adresa dorin.mrn@gmail.com, cu tema mesajului "Oferta servicii de expert  pentru Centrul de Resurse și Mediu".

Pentru informații suplimentare apelați la nr.de telefon +37379615967  Dorin Marin.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet