Suntem în căutarea unui specialist/-ă web-design/echipă de specialiști de web-design care creează platforme online și elaborează site-uri web

Distribuie prietenilor:


Titlul funcției: specialist/-ă web-design/echipă de specialiști/-te pentru crearea unei platforme online/site web

Perioada de angajare: 10 septembrie – 10 octombrie 2020.

Informație generală:

Centrul de Instruire și Dezvoltare Educațională a lansat proiectul “Exersează-ți dreptul la vot - Informarea tinerilor alegători despre procesul electoral și procedura de vot”. În curând, proiectul va demara cu sesiuni de informare pentru tinerii/-ele alegători/-oare pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020 și în cadrul proiectului urmează să fie dezvoltată o platformă online interactivă/site web cu informație amplă despre procesul electoral, alegeri, importanța votului și încurajarea tinerilor/-elor votanți/-te să partice la vot.

Pentru realizarea acestei acțiuni, suntem în căutarea unui specialist/-ă web-design/unei echipe de specialiști de web-design care creează platforme online și elaborează site-uri web. Platforma online/site-ul web va respecta toate standardele actuale în domeniul web.

Sarcini și responsabilități:

 • Elaborare concept design, structură și particularitățile platformei online/site-ului web;
 • Elaborarea designului grafic și convertirea acestuia în cod HTML/a structurii meniu-ului de site conform solicitărilor beneficiarului;
 • Programarea funționalității, configurării și dezvoltarea codului program al paginii WEB;
 • Elaborarea platformei online/site-ului în două versiuni lingvistice (română și engleză) și accesibil de utilizat de pe orice dispozitiv modern (telefon, tabletă, notebook, PC etc.);
 • Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO);
 • Posibilitatea de a încarcă pe platforma online/site orice tip de fișiere text și fișiere media;
 • Suport tehnic, consultanță de utilizare a panoului de administrare a platformei online/site-ului, instruirea administratorilor de conținut și testarea platformei online/site-ului împreună cu aceștia;
 • Creativitate, organizare, seriozitate.

Dosarul de participare va conține:

 1. CV-ul candidatului/-ei sau a echipei;
 2. Link la lucrările similare realizate;
 3. Oferta financiară.

Candidații/-tele (echipele) interesați/-te vor expedia dosarul doar în varianta electronică la adresa de e-mail: contact.centruldeinstruire@yahoo.com, cu mențiunea „Concurs specialist/-ă web-design”, până la data de 6 septembrie 2020. Detalii la numărul de telefon 079 079 676.

Vor fi contactați/-te doar candidații/-tele care vor corespunde cerințelor de calificare așteptate de organizație și a bugetului planificat pentru aceste servicii.

Selectarea specialistului/-ei web-design/echipei de specialiști/-te de web-design care vor crea platforma online se va realiza în cadrul proiectului “Get out the vote – Informing young voters about the electoral process and procedures”, finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA. Opiniile, constatările, concluziile și rezultatele concursului de selectare a candidaților/-telor aparțin Asociației Obștești “Centrului de Instruire și Dezvoltare Educațională” și nu reflectă neapărat pe cele ale Departamentului de Stat al SUA.

Descrierea organizației:

Centrul de Instruire și Dezvoltare Educațională este o organizație non-profit, constituită în anul 2017, cu scopul de a contribui la dezvoltarea educațională a comunității din regiuni și a educației civice a cetățenilor. Misiunea Centrului este de a contribui la informarea, educarea și dezvoltarea competenților tinerilor din regiuni (zonele rurale) de a se implica activ în comunitate, în procesul de luare a deciziilor, dezvolta spiritul civic, promova dezvoltarea educațională și voluntariatul.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet