Aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor dragi. Spălați-vă regulat și minuțios pe mâini, respectați eticheta tusei, păstrați distanța socială și stați acasă. #Covid19 #StaiAcasa

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță concurs pentru ocuparea funcției vacante (termen limită 10.01.2020)

Distribuie prietenilor:


Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică anunță concurs pentru ocuparea funcției vacante:

- Specialist superior, Secția energie termică și cogenerare, Departamentul tarife și analize economice (termen-limită 10.01.2020)

Pentru detalii accesați următorul link:
http://www.anre.md/specialist-superior-sectia-energie-termica-si-cogenerare-departamentul-tarife-si-analize-economice-termen-limita-29112019-3-40

Candidații vor depune dosarele complete la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică pe adresa: mun. Chișinău, str. Columna, 90, etajul 4, biroul 420 sau la adresa electronică - jmihalachi@anre.md, în zilele de luni-vineri, cu excepția zilelor de sărbătoare nelucrătoare, între orele 08:00-17:00.
Dosarele depuse după termenul limită nu vor fi preluate. Persoana responsabilă pentru recepționarea dosarelor este dna Nicolaev Irina, tel: 0 22 852908.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet