Cerere de Oferte - Achiziția echipamente și materiale didactice pentru Instituții de educație



Contractor: Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

Proiect: Proiectul „Îmbunătățirea Calității Educației”

Titlul contractului: Achiziția echipamente și materiale didactice pentru Instituții de educație timpurie

Țara: Republica Moldova

Nr.Creditului: P179363

Nr. CDO: MD-MOED-452665-GO-RFB

Guvernul Republicii Moldova a primit finanțare de la Banca Mondială pentru costul Proiectului „Îmbunătățirea Calității Educației” și intenționează să aplice o parte din încasările aferente plăților în temeiul contractului pentru Achiziția echipamente și materiale didactice pentru Instituții de educație timpurie, după cum urmează:

 

Lotul 1: Mobilier pentru grupă, dormitor, baie, antreu

Lotul 2: Educație digitală preșcolari

Lotul 3: Jucării, aparate/truse, echipamente didactice pentru copii

Lotul 4: Echipament de laborator

Lotul 5: Cărți și enciclopedii pentru copii

Lotul 6: Echipament de joacă/sportiv, inventar pentru interior

Lotul 7: Echipament de joacă/sportiv, inventar pentru exterior

Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova solicită în prezent oferte sigilate din partea ofertanților eligibili pentru Achiziția echipamente și materiale didactice pentru Instituții de educație timpurie.

 

Achiziția se va desfășura prin procedura cererii de ofertă (CDO) prin abordarea pieței naționale, astfel cum se specifică în „Regulamentul Băncii Mondiale privind Achizițiile pentru Debitorii de Finanțare a Proiectelor de Investiții – Achiziții de Bunuri, Lucrări, Servicii de Non-Consultanță și Consultanță”, din noiembrie 2020 și cu cele mai recente Ghiduri privind prevenirea și combaterea fraudei și corupției în proiectele finanțate prin împrumuturi IBRD și credite IDA (denumite în continuare „Ghidurile Anticorupție”) și este deschisă tuturor ofertanților eligibili, astfel cum sunt definiți în Regulamentele privind achiziții menționat.

Documentul de achiziție în limba română poate fi obținut de Ofertanții interesați prin solicitare la adresa de email: eqip@mec.gov.md.

Documentul în format electronic va fi expediat prin email.

Ofertele trebuie să fie depuse la adresa: Republica Moldova, mun.Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 180, etaj 13, biroul 1305, până la data de 22.11.2024 ora 11:00.

 

Ofertele întârziate, depuse după termenul indicat mai sus vor fi respinse.

Ofertele vor fi deschise public în prezența reprezentanților desemnați ai Ofertanților și a oricărei persoane care alege să participe la deschiderea ofertelor, la adresa: mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 180, etaj 13, biroul 1305, la data de 22.11.2024 ora 11:00.

Toate Ofertele trebuie să fie însoțite de o Declarație de garanție a ofertelor

Informații suplimentare le puteți obține la adresa de e-mail: eqip@mec.gov.md