Contractarea serviciilor de conectare la sistemul de canalizare și apeduct a gospodăriilor, clădirilor publice și reparația capitală a blocului sanitar a unei grădinițe din satele Seliște, Câmpul Drept și Sărățica Nouă, raionul Leova



A.O. ProEntranse solicită oferte comerciale privind achiziția lucrărilor de conectare la sistemul de canalizare și apeduct a gospodăriilor social vulnerabile, clădirilor administrației publice locale și reparația capitală a blocului sanitar a unei grădinițe din satele Seliște, Câmpul Drept  și Sărățica Nouă, raionul Leova

Proiectul: „Îmbunătățirea prestării serviciilor publice locale în comunitățile selectate din raionul Leova”

Nr. proiect: 81307710

Nr. de procesare a proiectului: 21.2228.1-002.00

Durata lucrărilor: 25/10/2024 – 30/12/2024

Domeniul lucrărilor:  Lucrări de conectare la sistemul de canalizare și apeduct ale gospodăriilor social vulnerabile și clădirilor administrației publice locale și reparația unui bloc sanitar la grădiniță.

Tipul contractului: Contract executare lucrări.

Locul desfășurării lucrărilor: s. Sărățica Nouă, s. Câmpul Drept și s. Seliște, raionul Leova

Contextul specific al sarcinii: Suportul tehnic și financiar acordat prin intermediul Asociației Obștești ”ProEntranse” are ca scop îmbunătățirea prestării serviciilor publice locale în domeniul aprovizionării cu apă și canalizare în comunitățile selectate din raionul Leova. Acțiunile se desfășoară în cadrul programului „EU4Moldova: Comunități Locale,” finanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (BMZ), și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Obiectivele principale al lucrărilor solicitate este de a asigura:

  • Conectarea familiilor social vulnerabile selectate la rețeaua de canalizare din satul Seliște, raionul Leova.
  • Conectarea clădirilor administrației publice locale (2 Centre ale Medicilor de Familie) selectate la sistemul de apeduct și sisteme autonome de canalizare din satele Câmpul Drept și Sărățica Nouă, precum și conectarea grădiniței de copii din satul Seliște la rețeaua de canalizare din satul Seliște, raionul Leova.
  • Reparația capitală a blocului sanitar la grădinița de copii din satul Seliște, raionul Leova.

Pentru lucrările ce urmează a fi realizate și bunurile ce urmează a fi achiziționate și instalate, vă rugăm să accesați Caietul de sarcini.

Criteriul de evaluare: Cel mai mic preț propus.

Detalii tehnice:

Vor fi acceptate ofertele agenților economici care întrunesc următoarele condiții:

- au reprezentanță oficială în Republica Moldova,

- dețin experiență în domeniu de minim 3 ani;

- prezintă o scurtă descriere a experienței și calificării companiei;

- prezintă  contractele executate cu succes în ultimii 3 ani de la 3 beneficiari;

- prezintă certificatul sau declarația pe propria răspundere privind lipsa restanțelor față de bugetul de stat;

- oferta comercială trebuie să conțină prețul pentru fiecare poziție în lei moldovenești (MDL) și costul total al ofertei cu aplicarea  TVA la cota zero;

- ofertantul va indica, de asemenea, graficul de executare a lucrărilor și instalare a echipamentelor.

Toate documentele depuse vor fi prezentate în format PDF, semnate și ștampilate.

Pachetul de documente poate fi expediat la adresa de e-mail: proentranse@gmail.com cu titlul mesajului ”Servicii conectare canalizare și apeduct”, sau prezentat fizic (în plic sigilat) la adresa mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 180, of. 703, nu mai târziu de 24 Octombrie  2024, ora 17.00.

Ofertanții sunt în drept să se deplaseze la locul executării lucrărilor și să solicite de la reprezentanții autorității publice locale proiectele tehnice ale sistemelor de alimentare cu apă și canalizare, apelând la nr. de telefon: 068586477

Sunt încurajați să participe agenții economici care aplică la executarea lucrărilor pentru toate loturile, dar se acceptă și aplicarea pe loturi separate.

Achizițiile urmează a fi realizate în cadrul programului „EU4Moldova: Comunități Locale”, finanțat de UE, Guvernele Germaniei, Austriei și Poloniei și implementat de către GIZ, ADA și SFPL în Moldova.

Alte articole de la acest autor: