CNPAC solicită oferte de preț pentru procurarea tehnicii computerizate, conform listei și specificațiilor anexate



 

Data lansării

26 septembrie 2024

Termen limită de depunere a ofertelor

02 octombrie 2024

Procedura de achiziție

Cerere de oferte

Categorie/subcategorie

Bunuri/echipament tehnic

Asociația Obștească „Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii” (CNPAC) este o organizație neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel național în conformitate cu legislația Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiției al Republicii Moldova la data de 26 ianuarie 1998),  care promovează dreptul copiilor la protecție de orice formă de violență, contribuind la diminuarea incidenței și a consecinţelor violenţei faţă de copii prin activităţi de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacităţi și servicii specializate (www.cnpac.md).

 

În vederea realizării activității proiectelor actuale, CNPAC solicită oferte de prețuri pentru achiziționarea următoarelor bunuri, cu specificațiile de mai jos:

 

Oferta datată și semnată va fi expediată prin e-mail la: ii@cnpac.md">achiziții@cnpac.md până la data 02 octombr 2024 și va include:   

  1. Date despre companie (denumirea, adresa, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
  2. Copia certificatului de înregistrare/ Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  3. Oferta  completată după modelul atașat, în format Excel, conform specificațiilor. Prețurile vor fi indicate în lei moldovenești (MDL), cu și fără TVA. Compania ofertantă trebuie să fie  disponibilă să presteze servicii cu aplicarea scutirii TVA cu drept de deducere, la prezentarea documentelor confirmative.

Prețurile indicate în ofertă vor fi fixe și nu vor putea fi schimbate pe durata contractului, fără motive întemeiate.

 

Criterii de evaluare a ofertelor: Criteriul de atribuire va constitui cea mai ieftină și calitativă ofertă, care corespunde specificațiilor solicitate.

 

Procedura de depunere a ofertelor

Oferta datată, semnată și ștampilată de compania ofertantă urmează a fi expediată prin e-mail, la adresa achizitii@cnpac.md sau depusă direct la sediul CNPAC (Tricolorului, 37 B).

 

Telefon de contact: 0 79 88 0213 

Persoana de contact: Nina Mihalachi

Ofertele recepționate după termenul indicat nu vor fi examinate. 

Doar compania ofertantă câștigătoare va fi notificată despre rezultatul procedurii de achiziție.